REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Andreea Sasu, fosta iubită a lui Philipp Plein, la brațul "celui mai sexy infractor" pe covorul roșu de la Cannes

Andreea Sasu, fosta iubită a lui Philipp Plein, la brațul "celui mai sexy infractor" pe covorul roșu de la Cannes

Replica API 16 mai 2019 | 00:00 1151

Andreea Sasu și Jeremy Meeks

Marți, 14 mai, a fost prima zi oficială a celei de-a 72-a ediție a Festivalului de Film de la Cannes. Așa cum se petrece în fiecare an, vedetele s-au întrecut în ținute care mai de care mai excentrice și au făcut eforturi pentru a ieși din tipare. Pe covorul roșu a pășit și fosta iubită a creatorului de modă Philipp Plein, românca Andreea Sasu, iar cel care a însoțit-o a fost cel mai sexy infractor din lume, Jeremy Meeks.

Festivalul de Film de la Cannes a început oficial marți, 14 mai, prilej pentru zeci de personalități din industria cinematografică și nu numai de a defila pe covorul roșu. Printre aparițiile feminine încântătoare s-a numărat și fosta iubita a celebrului desginer german Philpp Plein, Andreea Sasu. Tânăra originară din Pașcani și-a făcut apariția la Cannes într-o rochie neagră, provocatoare, cu un decolteu amețitor. Nu vestimentația îndrăzneață a Andreei a fost elementul-surpriză, ci persoana la brațul căreia a defilat zâmbitoare. Jeremy Meeks, supranumit "cel mai sexy dintre infractori", a fost cel care i-a oferit brațul Andreei Sasu. În ciuda faptului că fiecare dintre ei se află într-o relație, publicațiile internaționale, printre care și Daily Mail, au speculat că între ei doi ar fi mai mult decât o simplă prietenie.

Jeremy Meeks

Jeremy Meeks a fost condamnat la închisoare în 2014 după ce a fost acuzat de posesia ilegală de arme. A devenit apoi cunoscut în momentul în care fotografia sa a fost publicată de Departamentul de Poliție din California pe pagina oficială de Facebook a instituției.

La acel moment a fost supranumit, „cel mai sexy infractor din lume” şi a stârnit o adevărată isterie în rândul femeilor, care au scris comentarii îndrăznețe, unele cerând chiar să fie închise cu el în aceeași celulă.

După ce a fost eliberat din pușcărie, în 2016, Jeremy a primit foarte multe propuneri de a defila pe podiumurile de modă. În cele din urmă, americanul a intrat în echipa lui Philipp Plein, iar viața lui s-a schimbat complet. Tată al unui copil de 10 ani și al unui băiețel de doi ani, fiecare dintre ei având mame diferite, Jeremy a participat la ediția 72 a Festivalului de la Cannes însoțit de Andreea Sasu, tânăra cunoscută atât pentru instantaneele interzise minorilor de pe pagina personală de Instagram, acolo unde se bucură de foarte mult succes, cât și din cauza relațiilor avute cu diferite nume sonore.

Andreea Sasu este o tânără originară din Pașcani, cu un trup de invidiat și cu foarte mulți urmăritori ai paginii personale de Instagram. Ea a format un cuplu alături de celebrul designer Philipp Plein, timp de aproximativ un an. După ce povestea lor de dragoste a ajuns la final, tânăra româncă i-a picat cu tronc actorului Amaury Nolasco, care joacă în serialul Prison Break. Vedeta de la Hollywood i-a oferit cadou un ceas de 30.000 de euro Andreei, însă nu a reușit să o cucerească.

Amaury Nolasco

Cel care a fermecat-o este un fotbalist din seria A, pe nume Riccardo Saponara, jucător al echipei Sampdoria, potrivit presei italiene. Cei doi și-au dat relația de gol atunci când, vrăjit de amor, acesta i-a scris un scurt mesaj Andreei în dreptul unei fotografii încărcate de ea pe pagina de Instagram.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367