REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
10.3° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Andreea Tonciu, luată pe targă de medici la Survivor. Ce-a pățit vedeta

Andreea Tonciu, luată pe targă de medici la Survivor. Ce-a pățit vedeta

Replica API 24 ianuarie 2022 | 00:00 1199

Clipe grele pentru Andreea Tonciu la Survivor România, în ediția de duminică, 23 ianuarie. Faimoasei i s-a făcut extrem de rău dintr-o dată și a avut nevoie urgentă de intervenția medicilor, scrie click.ro.

Andreea Tonciu a stat pe bară la jocurile ediției de duminică, 23 ianuarie, după ce a fost cuprinsă de o stare extremă de rău. Andreea a leșinat pe brațele mediclor, când aceștia au intervenit la fața locului pentru a-i acorda îngrijiri.

Medicii au încercat să afle care este cauza problemei chiar de la concurentă, însă comunicarea cu Andreea a fost imposibilă, aceasta abia putând să vorbească. Intinsă pe jos și cu doctorii lângă ea, Tonciu și-a speriat atât colegii de echipă, cât și admiratorii, care au urmărit momentul pe micile ecrane.

La scurt timp, cadrele medicale au decis să o transporte pe Andreea Tonciu la spital în vederea unor analize și supraveghere atentă. Aceasta a fost luată pe targă, având în vedere că nu se putea ține pe picioare, și a fost dusă la o unitate spitalicească cu ambulanța.

Prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel, a anunțat că Andreea Tonciu nu va mai participa o perioadă la jocuri. Acesta a explicat, de asemenea, că imediat cum va afla noi detalii despre starea ei de sănătate îi va anunța pe coechipierii săi. Momentan, nu sunt cunoscute nici cauza problemei, nici diagnosticul pus de doctori.

„Eu de când sunt în acest concurs nu am dormit nicio noapte..Cel mai greu îmi este noaptea când ceilalți dorm și eu nu pot. Mă gândesc la fetița mea, la tot ce e acasă”, a spus Andreea Tonciu printre lacrimi, după ce a revenit în competiție.

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Andreea Tonciu

Nici în ediția trecută Andreea Tonciu nu a scăpat de probleme. După ce medicii au avertizat-o că ar putea face otită severă din cauza zborului spre Republica Dominicană, vedetei i s-a făcut rău și în timpul filmărilor. „Simt că mi se taie respirația. Mi s-a înfundat urechea rău de tot", spunea atunci Andreea, care se întinsese pe jos.

Înainte de a pleca spre Republica Dominicană, Tonciu a făcut mai multe vizite la medici, inclusiv la ORL, pentru că a avut o răceală serioasă, iar doctorii i-au spus că poate face o otită severă în timpul zborului. Andreea declara ulterior că starea i s-a mai îmbunătățit și că este pregătită de marea competiție. Să fie acesta însă motivul stării extreme de rău din cadrul ediției de duminică?

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ca aerul nu doare.
3
0
si-a pierdut nasul ala mare...
5
0
de ce e vedeta ? ca a rupt cluburile in doua ?
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369