REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Andrei Caramitru, o nouă EXPLOZIE pe Facebook - Un fost securist român are pensie mai mare ca un fost șef de stat SUA

Andrei Caramitru, o nouă EXPLOZIE pe Facebook - Un fost securist român are pensie mai mare ca un fost șef de stat SUA

Replica API 2 mai 2019 | 00:37 690

Andrei Caramitru, fostul consilier al liderului USR Dan Barna, revine cu o nouă postare contondentă pe Facebook. Tema aleasă? Una extrem de sensibilă pentru români: pensiile speciale, conform stiripesurse.ro.

"PENSIE SPECIALĂ IN ROMÂNIA - MAI MARE DECÂT A FOSTILOR PREȘEDINȚI AMERICANI

V-a șocat pensia specială de 30’000 de RON pe care am postat-o ieri? Ei - era un mizilic. Cea mai mare pensie este de 66’701 RON net. Gheorghe Bălășoiu - fostul comandant al Penitenciarului Colibaș din timpul comuniștilor.

Pensia lui a crescut - sub guvernarea PSD - de două ori. De la 34’000 in 2017. De ce ar fi dat banii ăștia la “săraci”? Dăm la foștii securiști. Ce alte pensii au fost dublate??? Doar ale lor.

Încă ceva - taxele pe care le plătește sunt de sub 10%. Nu ca voi care munciți ca proștii - voi plătiți 45%. Pensia lui netă este mai mare decât cea a unui fost Președinte American (care are o pensie brută de 207’000 USD pe an, pe care se aplică taxe de aproximativ 50%)", scrie Andrei Caramitru pe Facebook.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
bai caramitru ca esti tembel stiu, dar Petre Mihai Suciu te intrece ,tac-tu probabil i-a fost mentor sau poate altceva ca prea va asemanati .Mai mare tembelism nu exista, sa pui in gura Mantuitorului Hristos Mu.e pesede !asa ceva depaseste orice imaginatie nu sunt cuvinte sa caracterizezi, sa comentezi asa ceva. Cred ca este timpul ca Smurdul sa va adune si direct Spitalul 9 Alo PSD un spital pentru nebuni, construit cat mai mare si cat mai repede ca tare sunt multi pe strazi ! Cautati filmuletul electoral in care este folosita imaginea lui Iisus Hristos -Stiri pe surse are inca videoclipul
2
2
astea cu vuvuzeaua tactusi revolutia ai nostri mai sunt si alti ASTA urmareste ceva nu de alta se da in stamba il compromite pe tacsu se baga dintrodata in politica fara habar de nimic nu stiu daca a citit veodat a vreun ziar fecior de bani gata arogant si plin de el da chiar lectii tuturor si acum e chestia vrea senator sau deputat edce nu ca are spate pe tacsu regele cara -mitru ca doar nu l-am trimes noi la revolutie s-a dus singur Siacum cotizam in fiecare luna nu i-am auzit niciodata de donatii pentru tara asta sa cumpere un cos de gunoi intrun pac
2
2
Are perfecta dreptate Andrei Caramitru, sunt pensii exagerate din pensiile celor care am muncit 45-50 de ani si acum noi suntem saraci si hotii baroni !!
7
4
tac-tu transmitea revolutia in direct .....era parte din sistem , ciolos o batea pe doina cornea ....astia sunteti jigodiilor !
6
2
Este o rusine pentru Romania sa acorde asemenea pensii speciale in conditiile cand suntem pe primele locuri la capitolul saracie !
6
2
pensii speciale, pentru oameni speciali cei care le obtin asa de usor traesc din ele pe munca acestora de o viata , rusine mare nedreptate a fost si va fi in tara asta!
5
2
pensii de medici care au muncit 45 de ani versus pensii de tortionari sau securisti. Atat.
6
3
Acest cacat cu ochi este vuvuzeaua lu Barna cel care il apara pe Lazarica sa nu cumva sa ii ia cineva pensia de 27.000 lei. Mortii mamelor voastre de USR-isti jegosi.
8
4
Are perfecta dreptate Andrei Caramitru, sunt pensii exagerate din pensiile celor care am muncit 45-50 de ani si acum noi suntem saraci si hotii baroni !!
6
4
PSDei securisti au venit rapid ca replica "nu doar ai nostri mai sunt si alti"dar nu a venit unu sa spuna:hai ma sa curatam tara asta de speciali,deportati,revolutionari si alte specimene de astea care iau o pensie mult mai mare decat cei care muncesc ca poate si din cauza asta ne-au plecat aproape toti muncitori calificati.
10
5
Mananci kkt
6
1
Prea multe privilegii pentru niste puslamale.
8
3
Eu sug puli la greu incepand de la klasugel pana la lazar tortionarul.
7
12
Rahatu' asta este progenitura actorului Caramitru?
21
12
Pensiile speciale trebuiesc impozitate cu 50 la suta ---Asta nu mai face parte din planul de guvernare ?---psd mincinos in frunte cu Olguta
22
6
Dar "revolutionari" ce beneficii au ? Cica nu ar fi fost revolutie la noi .....
15
5
Mama ce eficient e comando-ul de scatofili de serviciu astazi. Mai luati cu apa baieti.
18
5
mai caramitru ,,da pe lazar de ce il pupi in fund ,,tu esti un pui de legionar.
16
14
Caramitrule, ia vezi tu si numara pensia lu' taica lazar care prelungea agonia detinutilor politic in puscarii comuniste. Vezi ca iti da cu virgula. Hai repejor caramitrule fa-i un proces de tortionar lui taica lazar si vopseste-l blondin cu pensie de CAP. Si ia vezi caramitrule cati bani papa principesa margareta care si-a adus surorile sa traiasca in Ro pe spinarea dudei si asteapta sa cumpere statul roman sandramaua peles in care ploua si putrezeste lemnul cu milioane de euro.
27
20
Tinerelul de ce nu zice si de taica Lazar, pe care seful lui il protejeaza, ce pensie va avea?
25
20

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108