REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Andrei Gerea: ALDE dorește să instaureze domnia cu adevărat a legii în România

Andrei Gerea: ALDE dorește să instaureze domnia cu adevărat a legii în România

Replica API 14 mai 2019 | 00:36 440

Vicepreședintele ALDE, Andrei Gerea a susținut luni, 13 mai a.c., la sediul filialei din municipiul Constanța, o conferință de presă, având ca temă alegerile europarlamentare, împreună cu Ion Popa, președintele filialei ALDE Constanța dar și Gabriel Daraban, președintele Organizației Municipale ALDE Constanța și Bogdan Tănase, vicepreședinte TLDE-ALDE, cei din urmă aflăndu-se pe lista candidaților la alegerile ce vor avea loc pe 26 mai a.c..

Acesta a vorbit despre faptul că ALDE dorește să instaureze domnia legii în România.

"Cu toții ne gândim ce va fi pe 26 mai dar până atunci trebuie punctate anumite lucruri, unele care țin de campanie, altele care țin de agenda politică. În primul rând, ieri la Brașov s-a organizat un miting urmat de un marș electoral, împotriva abuzurilor pe care ALDE l-a organizat în Brașov. La acest miting au participat și reprezentanți ai asociației '15 noiembrie', cei care în 1987 au luptat împotriva regimului comunist pentru drepturi și libertăți și mulți dintre ei au ajuns în pușcăriile comuniste. Am dat încă o dată un semnal că în România nu este permis să existe abuzuri ale sistemului administrativ, băncilor față de clienți. Mesajele pe care noi le-am dat au fost pentru normalitate. Din păcate, așa cum ne-au obișnuit câțiva, nu îi pot numi cetățeni, sunt indivizi implicați în politică, probabil în zona alianței doi de zero sau noul PNL, dar au înțeles să răspundă într-un fel pe care nu știu să îl interpretez, având în vedere recuzita formată dintr-un coșciug și o cruce, ne-au arătat cum văd ei politica în România. Din fericire, un grup foarte mic care nu o să își găsească o reprezentativitate la alegererile europarlamentare. Ceea ce ALDE spune: dorim să instaurăm domnia cu adevărat a legii în România, dorim să eliminăm orice formă de abuz pentru că nu se poate construi o viață democtratică și prosperă în timp ce se intervine brutal în forța democratică." a spus vicepreședintelui ALDE, Andrei Gerea.

Comandat de Partidul Alianța Liberalilor și Democraților - ALDE. Cod unic de identificare al mandatarului financiar 41190002.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
au mai fost borfasi la conducere.Ne-a dat Dumnezeu escrocii si criminalii pe care ai avem ca sa realizam ce crima odioasa s-a facut in 1989 prin asasinarea lui Ceausescu,un om simplu dar care scosese Romania din evul mediu.Ceausescu ne-a lasat o Romanie ''la cheie''cu tot ce aveam nevoie,o forta economica si oameni educati. Dar criminalii care-au pus la cale lovitura de stat, hoti si atunci, ca si acum, dar care nu-si puteau etala averile frauduloase, l-au executat. NU POPORUL! POPORUL ATUNCI CA SI ACUM A FOST DEZINFORMAT, MINTIT, MANIPULAT. Cam ce vedem noi ca se intampla la latrina 3 acum.
3
0
Nu e adevarat,domnia legii o va aduce regimul fascist al celor de la USR si alti oameni care sunt in stare sa fie cat mai batausi,cat mai cruzi si care sa nimiceasca orice incercare de a gandi altfel! Traiasca Iohannis si garzile de fier ale hastag resist,traiasca fasciile din PNL si USR ! Taranii,pensionarii,bolnavii,crestinii sa fie dati afara din tara sau facuti sclavi pana la moarte! Democratia este pentru fraieri europeni,noi vrem dictatura ,aia ne place !
1
5
la ce domnie faci referire nimicule, cumva la cea a furtului, indiferent de cuantum- ? ai jigodiilor ordinare, chiar nu va este rusine, jegurilor ordinare, curve in adevaratul sens a-l cuvantului
5
0
Urgent: Formarea unei comisii cum a vandut criminalul asta Petromidia lui Dinu Patriciu. Hotul a devenit miliardarul Romaniei, Tariceanu milionar si el , iar Romania nici pana acum nu a incasat datoria! Jegul de tariceanu ia dat Petromidia HOTULUI pe datorie! Banii tarii au fost papati de toti golanii! Patriciu, tariceanu, nevasta lu patriciu, amanta lu patriciu, copii lu patriciu...Noi Romanii, Romania NIMIC...
8
0
Instauram domnia.... bai gerea, de ce ai oprit tratamentul si ai furat reteta lu dragnea.uite ce faci.... nu e ok. La palazu cu tine ba descreieratule cu discursul asta populist bolsevic.ne bagam pl in voi de spurcaciuni obosite. Ca e satula tara asta de minciunile voastre si de nimicul facut in 3 ani.pe 26 mai o luati sus cu psd si guta cu tot
9
1
La puscarie cu voi nenorocitilor si sal luati si soricei cu voi tatal si fiu alde Hemes cei mai mari lingai
7
1
Nu va mai saturati sa acuzati pe altii. Voi sunteti varza dar va fute grija de altii
9
2

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367