REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Andrei Gerea: Olanda are interese economice legate de România: Portul Constanța!

Andrei Gerea: Olanda are interese economice legate de România: Portul Constanța!

Replica API 12 mai 2019 | 00:00 264

Organizația ALDE Constanța a organizat luni, 13 mai a.c., la sediul filialei, o conferință de presă la care au participat Ion Popa, președintele filialei ALDE Constanța, Andrei Gerea, vicepreședintele ALDE, Bogdan Tănase, vicepreședinte TLDE-ALDE și Gabriel Daraban, președintele Organizației Locale Municipale ALDE Constanța. În cadrul conferinței a fost prezentat programul pentru alegerile europarlamentare 2019.

Vicepreședintele Andrei Gerea a vorbit despre importanța alegerilor de pe 26 mai, dar a adus în discuție în cadrul discursului său, despre Summitul de săptămâna trecută de la Sibiu, susținând că ceea ce s-a scris pe hârti după eveniment sunt povești și atât, realitatea fiind alta.

"Totodată, săptămâna trecută a avut loc un eveniment foarte important la Sibiu, pentru România, Consiliul European, fiind o întâlnire care nu s-a finalizat cu vreun document de vreo importanță deosebită și în urma căruia s-a reafirmat intenția acelor înalți oficiali de a reconstrui o Europă unită și fără discriminari. Din păcate însă aceste vorbe frumoase care au fost puse într-o hârtie. Concluzia întâlnirii de la Sibiu sunt grave contrazise, inclusiv de ceea ce fac anumiți reprezentanți europeni în ceea ce declară și mă refer aici la domnul Mark Rutte, prim ministrul Olandei, care pentru a nu știu câta oară, în România fiind, își permite să ne arate cu degetul, susținând de data aceasta că în România nu exista stat de drept și democrație. Prin urmare să ne luăm gândul de la a intrat în spațiul Schengen. Dincolo de faptul că intrarea în spațiul Schengen nu a fost condiționată pentru nicio țară. Sigur că se pune întrebarea: Păi dacă nu e democrație ce caută la Sibiul, la un Summit al Consiliului European? Dar problema este strict economică, după părerea mea, acesta este interesul Olandei legat de România. Unul este legat de Portul Constanța, iar altul, tot de natură economică, mă gândesc la drepturile transportatorilor, care mai nou sunt încălcate și de către Franța.

Deci iată că acea declarație pusă pe hârtie la Sibiu este doar o poveste frumoasă, ambalată, un ambalaj colorat, dar de fapt, realitatea este că în continuare se merge pe ideea unei Europe cu două viteze. Noi cei din ALDE e vom lupta cu toată forța noastră pentru ca acest lucru să nu se întâmple. România are aceleași drepturi ca și celelalte țări așa cum are și obligații pe care trebuie să le respecte, și o face. De aceea sunt foarte importante alegerile care urmează, care pot schimba fața Parlamentului European și a Comisiei Europene, alegeri care pot aduce sfârșitul populației Partidului Popular European, care de-a lungul timpului prin politicile pe care le-a impus a făcut decât rău economiei Europene, dar mai ales nouă. Dar prin învățământul dual, pe care ALDE îl sprijină vom aduce specialiști în economie." a declarat Andrei Gerea.

L.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Portu constanta este cumparat de olandezi sa il tina in paragina sa nu il depaseasca pe al lor adica sa nu facem noi portu la capacitate maxima ca pierd ei si ei ip tine pe alnostru in paragina de invidie
3
6
Alde Gerea ne aduce aminte de o lozinca de pe vremea lui Iliescu.... nu ne vindem tara! . Liberalule ha ha ha
8
0
Ba mai du te n mm de mustacios hitlerist. Olanda spune nu pt ca nu meritam.de ce nu l ati lasat pe mazare sa l bage pe bursa?tu va n gura de rupti.erati toti vocali atunci.in frunte cu lobbystul sef vosganian.acu olandezii sanki au interese.toata europa are intere in portul constanta.tot mapamondul are interese.si voi.doar ca voi aveti axa tel aviv moscova ori noi nu vrem axa aia. Sa ne bagam noi pl in voi de bolsevici spurcati in frunte cu daraban cu tine mustata proasta si fotomodelul tariceanu.prefer oricand o olanda decat israel rusia. Fututilor.
9
1
Bine. Intrebarea este ce interese aveti voi??? Ca pe ce puneti mana se usuca.
8
2
Sa si-l bage in cur olandezii asta cred. Ba tampitilor portul merge de cacat si voi spuneti ca-l vor altii? Portul il vrea Idu cu Comanescu si Panait. Si sunt sigur ca si Daraban o vrea vreo bucatica. La dracu si cu voi labe triste
9
5

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614