REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Andrei Gerea se alătură proiectului Ramonei-Ioana Bruynseels - Partidul RE:START România

Andrei Gerea se alătură proiectului Ramonei-Ioana Bruynseels - Partidul RE:START România

Replica API 26 februarie 2020 | 00:00 413

Andrei Gerea

Deputatul Andrei Gerea, fost membru ALDE, anunţă că s-a alăturat Partidului RE:START România.

"Alături de Ramona-Ioana Bruynseels, de mulţi alţi liberali mai vechi sau mai noi, alături de oameni de afaceri, oameni cu prestanţă din mediul academic şi din societatea civilă am pus, deci, bazele Partidului RE:START România. Este un proiect politic în care oameni tineri îşi pot găsi locul alături de cei cu experienţă pentru un aport consistent în viaţa publică", a scris Gerea, marţi, pe Facebook, potrivit Agerpres.

În opinia sa, este o nevoie acută de schimbare în politica românească.

"Ştiu că au fost unii care mă vedeau într-un partid mare, negociindu-mi un post de parlamentar la viitoarele alegeri. Eu cred însă că în politica românească este o nevoie acută de schimbare şi numai printr-un proiect ca RE:START pot să contribui la acest lucru. Intru în acest proiect tot aşa cum în anii 90 am intrat în politică fără să caut vreun beneficiu, crezând că pot contribui la schimbarea în bine a societăţii româneşti. La fel acum, după 30 de ani, prin proiectul RE:START, sunt ferm convins că pot atrage atenţia asupra nevoii stringente de schimbare a politicii româneşti, care în ultima perioadă nu a produs altceva decât populism, demagogie şi scandal. Este vremea să începem să mai şi construim solid, să ne stabilim şi să atingem obiective de ţară concrete", a mai scris Gerea.

Ramona-Ioana Bruynseels, fost candidat la funcţia de preşedinte al României la ultimele alegeri din 2019, îi mulţumeşte lui Gerea pentru încredere. "Da! Îi mulţumesc lui Andrei Gerea pentru încredere. RE:START România a devenit azi partid parlamentar", a scris ea pe pagina de socializare.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218