REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Andrei Tinu s-a despărțit de soția sa. O acuză de infidelitate: „Am prins-o cu un alt bărbat”

Andrei Tinu s-a despărțit de soția sa. O acuză de infidelitate: „Am prins-o cu un alt bărbat”

Replica API 17 ianuarie 2019 | 00:00 453

Andrei şi Alberta Tinu

Andrei Tinu, fiul fostului ziarist Dumitru Tinu, s-a separat de soția sa. Acesta o acuză de infidelitate pe fosta parteneră de viață. Andrei Tinu s-a despărțit de partenera sa de viață, Alberta, împreunpă cu care are doi copii. Într-un interviu pe care l-a acordat pentru postul de televiziune Antena Stars, Andtrei Tinu susține că și-a prins fosta soția cu un alt bărbat.

„Eu sunt despărţit de soţia mea, în mod oficial, de la începutul lunii decembrie când am surprins-o la Viena minţindu-mă, spunând că este la un curs, la un congres de medicină şi de fapt, nu era, se dusese cu alte scopuri. Ulterior am aflat că a petrecut un weekend acolo împreună cu un alt bărbat. Atunci am luat hotărârea să divorţez. (…) Din păcate, nu ne-am înţeles amiabil, adică să facem un divorţ la notar. Am introdus acţiunea de divorţ la Judecătoria Sectorului 1 pentru că eu consider că am epuizat toate căile de rezolvare a acestui conflict, toate căile amiabile. În momentul în care a început cu hărţuiri, cu plângeri penale la Poliţie, la Protecţia Copilului, plângeri neadevărate, mi-am dat seama că nu putem să avem aşa, o despărţire ca între prieteni. Cred că am vreo trei plângeri penale şi, în plus, am şi acea sesizare la Protecţia Copilului că aş fi maltratat eu sau mama mea copiii, ceea ce nu este adevărat şi este chiar jignitor în condiţiile în care copiii stau împreună şi cu mama mea de doi ani”, a afirmat Andrei Tinu, potrivit spynews.ro.

„Eu am prins-o pe ea cu un alt bărbat, dar ştiţi cum e: de multe ori, hoţul strigă hoţii. Eu nu am vrut să fac aceste lucruri publice că puteam să fac şi eu aceste lucruri publice tocmai pentru imaginea ei”, a adăugat el.

libertatea.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Copiii au de sufeit pentru nesimtirea parintilor. Cred ca dra studenta eminenta este foarte multumita ca a destramat o familie batandu-si joc de copi amantuluii la fel si mama copiilor care in loc sa sai petreaca timpul liber cu copii din razbunare pe sotul infidel a plimbat ursul prin Berlin
0
0
Toate vagaboantele la divort zic ca au fost maltratate de sot dar cand le maltrateaza amantii nu au nici pe dreak taraturile!
9
0
pe bune dati topi penali la stiri ..!? cum divorteaza cate unu il datai la stiri ... cui plm ii pasa le asta si pubela lui ??
5
2
cam are fatza de hazna gioarsa
7
3

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920