REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.5° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
10.5° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Andronescu, audiată la DNA în dosarul Bazei sportive ''Cutezătorii''

Andronescu, audiată la DNA în dosarul Bazei sportive ''Cutezătorii''

Replica API 12 decembrie 2017 | 01:06 467

Fostul ministru al Educației Ecaterina Andronescu s-a prezentat luni la Direcția Națională Anticorupție, unde a fost audiată de procurori în dosarul în care se investighează modalitatea prin care a fost concesionată Baza sportivă ''Cutezătorii", notează Agerpres.

"În viața mea de om public și nepublic nu am luat, nu am cerut și nu am dat la nimeni nimic. (...) Nu am făcut niciodată niciun favor nimănui", a declarat Ecaterina Andronescu, la ieșirea de la DNA.

Pe 10 octombrie, DNA anunța că fostul secretar de stat Mihnea Costoiu și fostul jucător de tenis Dinu Pescariu sunt cercetați de procurorii anticorupție în dosarul în care se investighează modalitatea în care a fost concesionată Baza sportivă "Cutezătorii" din București.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Baba mincinoasa, cine te crede !? Nu este prima data cand dai cu subsemnatul la DNA. Te dai nevinovata ?? Cine te crede ?? Luptati sa va votati legi care sa va scape de faradelegi. Sa-ti fie rusine, esti platita din banii nostri, sa faci ce ?!
3
0
In sondajul lui Pulaianu ,abramburica ocupa locul 1 la comunicare.Stia Pulaianu ce stia,abramburica urma sa comunice cu ...DNA! Mar jigodii comuniste mai fac si sondajele astea!
8
0
la puscarie, baboaie
8
0
Ea l-a adus si promovat in minister pe javra de Costoiu. Cat timp a fost ministru, nu ajungea la Minister inainte de ora 21 , pana atunci domnea-tronand sau trona-domnind Costoiu! Totul se judeca macar, daca nu se si plateste.....
7
0
Ce javra esti ! Ai distrus invatamantul, faci parada modei prin toate televiziunile, te dai "sfanta"... Chiar te dai nevinovata !? RUSINE !! Ce cauti la DNA ??!! Nu suntem prosti, chiar NU....
7
0
Pana la urma justite tot o sa se faca si voi veti infunda puscaria!
6
0
trebuie sa fii la DNA si numai ptr distrugerea invatamantului romanesc si pentru efortul ce il depui zilnic la prabusirea tarii
9
0
Zau? Pe bune ? Nu ai luat , nu ai dat ! Atunci ce cauti la DNA ? La inceput cind erai ministereasa erai vai de capul tau , acum dintr- o data faci parada modei la tv ! Chiar ai cutia goala daca ai impresia ca romanii mai pot fii prostiti la nesfarsit . O sa vina si ziua platii !
11
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614