REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
12.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Andronescu, reclamată la IPJ Constanţa, se apără: "Poate să mă bată cineva pe stradă şi să spună că eu sunt criminalul..."

Andronescu, reclamată la IPJ Constanţa, se apără: "Poate să mă bată cineva pe stradă şi să spună că eu sunt criminalul..."

Replica API 23 august 2012 | 00:00 220

Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, nici nu a ajuns bine la Constanţa că a şi intrat în colimatorul Poliţiei. Aflată la malul mării pentru a participa la un eveniment local, ministrul s-a trezit că oamenii legii vor începe cercetările, în urma unei sesizări depuse, conform căreia, autoturismul pe care îl conducea a fost implicat într-un conflict, şi anume a spart iluminatorul unei garsoniere, situată pe bulevardul Ferdinand nr. 116, bl.B, sc.B. Din câte se pare, sesizarea a fost făcută chiar de un locatar al blocului, care susţine că ministrul Andronescu ar fi fost la volanul unui Volkswagen albastru, cu numărul de înmatriculare B-101-PXT, iar în jurul orelor 13.00, în ziua de marţi, acesta a lovit iluminatorul garsonierei după care a încercat să se spele pe mâini, mituind locatarii cu bani, plecând în cele din urmă de la locul faptei. Chiar dacă plângerea este pe rol, Ecaterina Andronescu susţine că totul nu este decât o înşelătorie, îndemnând oamenii legii să-i verifice starea autoturismului. "Vă rog să veniţi şi să vedeţi în ce stare este maşina cu care am fost, că nu are nimic. Dacă un om vrea să spună ce vrea el, asta este treaba lui dar nu înseamnă că nu se poate verifica ceea ce spune el.", a declarat, pentru "Replica", Ecaterina Andronescu, ministrul Educaţiei. Potrivit acesteia, autoturismul cu care a fost la Constanţa nu este proprietate privată, ci aparţine Ministerului, iar în ziua de marţi, după terminarea evenimentului la care a luat parte, s-a oprit undeva, pe traseu, pentru a transmite un mesaj, după care a luat drumul Bucureştiului. De asemenea, spune Andronescu, de la a acuza şi până la a se adeveri, e cale lungă. "Poate să mă bată cineva pe stradă şi să spună că eu sunt criminalul, ceea ce nu înseamnă că şi sunt", a mai spus ministrul Educaţiei.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102