REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Ane Marie, puştoaica de 17 ani dată dispărută, îşi bate joc de maică-sa şi de autorităţi: e în Anglia cu iubitul!

Ane Marie, puştoaica de 17 ani dată dispărută, îşi bate joc de maică-sa şi de autorităţi: e în Anglia cu iubitul!

Replica API 30 ianuarie 2013 | 00:00 205

Dragoste bolnavă, înfiripată la malul mării! Este vorba despre adolescenta de 17 ani, Ane Marie Rusu, care a fugit de acasă, la finele anului trecut, cu un bărbat de 37 de ani, pe care, spune ea, îl iubeşte la nebunie. În plus, după ce şi-a băgat mama în sperieţi, fata a plecat în Londra, unde a fost prinsă de autorităţi şi plasată către asistenţii sociali în vederea aducerii ei către România. De aici, totul s-a transformat într-o adevărată peliculă de aventuri, cel puţin aşa se laudă Ane Marie pe reţelele de socializare.

Incredibil cum o adolescentă de 17 ani poate sfida orice legi, fiind "capabilă" să-şi aducă pe culmile disperării părinţii. Şi, toate acestea având la bază un motiv cât se poate de naiv: dragoste şi amor ghebos. Este vorba despre Ane Marie Rusu, de 17 ani, elevă a Colegiului Naţional Pedagogic din Constanţa, care, la finele anului trecut, şi-a pus în cap să plece în lume cu un bărbat mai mare decât ea cu 21 de ani. Că vârsta adolescentei este una "firavă" din punct de vedere al sentimentelor şi gândirii, se poate înţelege, însă, ce scuză ar putea veni în apărarea amorezului, care se poate lăuda cu vârsta de 37 de ani, şi care, dacă stăm bine să ne gândim, i-ar putea fi chiar tată. Fata a fugit de acasă pe 12 decembrie 2012, iar, după mai multe zile de tensiune, rebela noastră spărgea tăcerea pe site-ul de socializare, unde îşi explică gestul şi pune condiţii: "Nu m-a furat nimeni. Nu mă întorc acasă...", spunea Ane. După mai multe comentarii împotrivă-i, fata se înverşunează, dând explicaţii şi povestind prin ce "chin" a trecut în toată această perioadă, întrucât nu îi este acceptată marea iubire. La o lună şi ceva de la momentul dispariţiei, o altă bombă avea să fie lansată: copila a plecat pe meleaguri străine pentru a-şi trăi dragostea, în momentul de faţă aflându-se în Londra, împreună cu iubitul. Poliţiştii au confirmat că fata este în Anglia şi fac demersuri pentru rezolvarea situaţiei, având în vedere că este minoră!

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108