REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.7° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.7° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Ane Marie Rusu, minora plecată de acasă, n-a mai dat pe la Şcoală

Ane Marie Rusu, minora plecată de acasă, n-a mai dat pe la Şcoală

Replica API 18 decembrie 2012 | 00:00 464

Conducerea Liceului Pedagogic nu mai ştie nimic despre ea

Conducerea Liceului Pedagogic nu mai ştie nimic despre ea

Adolescenţa este o perioadă foarte dificilă atât pentru cei care trec prin această perioadă, cât şi pentru părinţii lor. Conflictul între generaţii a existat întotdeauna, dar în unele cazuri lucrurile degenerează. Poate vina e împărţită. Adolescenţii consideră că deja ştiu totul şi simt nevoia unei afecţiuni poate mai mari decât în perioada copilăriei, iar părinţii copleşiţi de problemele cotidiene nu îşi mai găsesc timp să-i asculte, să-i sfătuiască, să-i înţeleagă. În momentul în care în viaţa unui adolescent intervine o persoană matură care îi arată o aşa-zisă afecţiune şi care profită de naivitatea şi vulnerabilitatea lui, acesta poate lua decizii greşite, care îi pot influenţa negativ întreaga viaţă.

Ane Marie Rusu, elevă a Colegiului Naţional Pedagogic din Constanţa a dispărut de la domiciliu de câteva zile. Părinţii, prietenii şi colegii au fost foarte îngrijoraţi, temându-se că i s-a întâmplat ceva groaznic, ţesând în mintea lor scenarii în care adolescenta era răpită, sechestrată, violată. Spre liniştea acestora, Ane Marie a intrat la un moment dat pe site-ul de socializare "Facebook", pentru a mulţumi celor care i-au fost aproape şi care şi-au făcut griji pentru ea. Ea cerea de asemenea să nu mai fie judecată, pentru că nimeni nu ştie mai bine decât ea ce se petrece în familia ei, şi ameninţa totodată că va spune şi ea ce ştie dacă va mai fi atacată cu expresii ce vizează vârsta prietenului ei, cu care se pare că a fugit în data de 12 decembrie ac. Fata spune că nu ar fi făcut acest gest dacă mama ei ar fi înţeles-o şi ar fi lăsat-o măcar să vorbească cu prietenul ei. Poliţiştii Secţiei 5 au fost sesizaţi cu privire la dispariţia minorei Rusu Ane Marie, în vârstă de 16 ani din Constanţa. Luni, 17 decembrie a.c., adolescenta nu se prezentase încă la şcoală, deşi ar fi trebuit să înceapă cursurile la ora 13.30. "Eleva Rusu Ane Marie nu s-a prezentat la şcoală deşi ar fi trebuit să înceapă cursurile de la ora 13.30. Nu am aflat nimic nou în ceea ce o priveşte, iar poliţia nu a venit să facă cercetări aici în liceu", a declarat, pentru "Replica", Ana Maria Ciobotaru, directorul Colegiului Naţional Pedagogic. Reamintim că adolescenta are 1.70 m înălţime, ochi căprui, păr şaten, faţă ovală, frunte lată, constituţie astenică, greutate 50kg, fără semne particulare. La data dispariţiei aceasta purta o geacă kaki închis, pantaloni blue-jeans , bocanci de culoare roz. Are asupra ei actele de identitate, o geantă de culoare verde şi două telefoane mobile. Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze Secţia 5 Poliţie sau Dispeceratul I.P.J. Constanţa , tel. 0241611364, int. 20005.

Marieta ŞTEFAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367