REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Angajări la ANAF. Vezi câte posturi sunt disponibile la Constanţa

Angajări la ANAF. Vezi câte posturi sunt disponibile la Constanţa

Replica API 5 februarie 2016 | 23:55 4071

Se caută inspectori antifraudă!

Se caută inspectori antifraudă!

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a scos la concurs 271 posturi, între care 24 sunt la Constanţa. ANAF anunţă organizarea, în data de 5 martie 2016, a concursului pentru ocuparea unui număr de 271 posturi la Direcţia Generală Antifraudă Fiscală. Aspiranţii la funcţia de inspector în cadrul ANAF trebuie să îndeplinească următoarele condiţii: să aibă cetăţenie română şi domiciliul în România, să cunoască limba română, scris şi vorbit, să aibă minimum 18 ani, capacitate deplină de exerciţiu, o stare de sănătate corespunzătoare funcţiei publice pentru care candidează, să îndeplinească condiţiile de studii pentru ocuparea funcţiei, să nu fi fost condamnat(ă) pentru săvârşirea unei infracţiuni contra umanităţii, statului sau autorităţii, de serviciu sau în legătură cu serviciul, să nu fi fost destituit(ă) dintr-o funcţie publică, să nu fi desfăşurat activitate de poliţie politică. Vechimea în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei de inspector antifraudă clasa I gradul profesional superior să fie de 9 ani, pentru grad profesional principal - 5 ani, grada sistent - 1 ani, grad profesional debutant -nu este necesară. Concursul se va derula în trei epate, după cum urmează: selecţia dosarelor, proba scrisă şi interviu. Proba scrisă constă în test grilă şi se va desfăşura pe 5 martie a.c.

Vezi posturile disponibile la Constanţa

Pentru Serviciul de control antifraudă 1 este liber un post de inspector antifraudă principal. Pentru Serviciul de control antifraudă 3 este disponibil câte un post de inspector antifraudă asistent. Pentru Serviciul de control antifraudă 8 este disponibil câte un post de inspector antifraudă asistent. De asemenea, pentru Serviciul de analiză şi programare a fost pus la bătaie un post de inspector antifraudă asistent. Totodată, se caută un inspector antifraudă superior pentru Serviciul de control antifraudă 7.

Referitor la Serviciul de analiză şi programe este disponibil un post de inspector antifraudă asistent. La Serviciul de monitorizare şi control achiziţii intracomunitare sunt libere 15 posturi, printre care 5 de inspector debutant, 7 de asistenţi şi 3 de inspectori principali. În cadrul compartimentului cooperare instituţională sunt vacante 4 posturi de inspectori antifraudă debutanţi, 2 de inspectori asistenţi şi 2 de inspectori principali.

Candidații trebuie să îndeplinească următoarele condiţii: să aibă studii de licenţă absolvite cu diplomă, respective studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în științe juridice sau economice, să promoveze evaluările psihologice complexe, organizate prin intermediul unităților specializate acreditate în condițiile legii, să fie posesori de permis de conducere categoria B, să fie disponibil pentru delegări, detașări și deplasări în țară și străinătate, să aibă disponibilitatea unui program de lucru prelungit, să aibă condiție fizică și psihică corespunzătoare efortului fizic și intelectual prelungit, să dețină abilități , calități și aptitudini printre care capacitate decizională, asumarea responsabilităților, păstrarea confidențialității lucrărilor executate și a informațiilor deținute, fidelitate față de instituție, rezistență la stres, abilități de comunicare orală și scrisă, capacitatea de a lucre individual și în echipă, ținută morală și decență în exercițiul funcției publice.

Diana NEAŢĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vreau sa Lucrez la Agentia ANAF
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367