REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Angajată bătută cu toporul și băgată în comă de patron: 'Ce, fă, vrei să îți dai demisia?'

Angajată bătută cu toporul și băgată în comă de patron: 'Ce, fă, vrei să îți dai demisia?'

A.F. 5 iunie 2023 | 17:52 1579

În timp ce se deplasa la locul de muncă pentru a-și depune demisia, femeia a fost răpită și agresată brutal cu un topor. Aceasta a suferit leziuni atât de grave încât a intrat în comă de gradul unu și a necesitat internarea în spital. Soțul ei a reacționat imediat și a apelat serviciul de urgență, numărul 112.

Angajata batuta cu toporul si bagata in coma de patron: 'Ce, fa, vrei sa iti dai demisia?'

Incidentul a avut loc în comuna mehedințeană Șimian. Femeia, în vârstă le 38 de ani, s-a dus la serviciu cu demisia scrisă. Patronul îi dăduse mesaj că poate să vină să încaseze diferența de bani pe care i-o datora, conform adevărul.ro.

„Când a ajuns la muncă, a încuiat-o într-un birou și a început să o bată cu un topor. Îi spunea că nu mai pleacă vie de acolo. Soția mea îi spusese patronului că vrea să plece pentru că nu mai rezista să lucreze sub teroare. Șeful ei avea un comportament oribil. Mereu o jignea, o amenința că o bate, o înjura. Nu doar cu ea se purta așa. Și celelalte angajate avea același comportament. Mie nu mi-a spus nimic. Acum am aflat. Pe data de de 31 mai, când s-a întâmplat totul, soția mea a venit plină de sânge acasă. Sincer, habar nu am cum a avut puterea să ajungă în halul ăla acasă. Avea mâinile făcute praf, s-a apărat în momentul în care patronul o lovea cu coada de la un topor", a povestit Daniel Sabin Rascotă, soțul victimei.

Când bărbatul și-a văzut soția acoperită de sânge, a sunat imediat la serviciul de ambulanță și a alertat de urgență poliția.

„La unitatea Primiri - Urgențe a fost adusă o pacientă de 38 de ani, în stare gravă: comă de gradul 1/2, cu multiple leziuni la nivelul membrelor superioare și leziune cervicală. Necesită spitalizare. Din monitorizarea funcțiilor vitale, reiese că dezvoltă un șoc hemoragic“, a declarat Elena Bololoi, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin.

„Este inuman ce s-a întâmplat. A avut mare noroc, putea să o omoare... ... Asta îi spunea de câte ori doamna zicea că vrea să plece. Eu cred că a premeditat totul", a declarat o altă angajată care, de teamă, a rugat insistent să nu i se divulge numele.

La începutul anchetei, bărbatul a fost acuzat de lovire și alte violență, însă anchetatorii au schimbat încadrarea juridică a faptei în purtare abuzivă.

Patronul, în vârstă de 47 de ani, a fost reținut. Ulterior, Judecătoria Drobeta Turnu Severin a dispus arestarea preventivă a bărbatului pentru următoarele 30 de zile, citează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Banul le rezolvă pe toate în c*rând libertate Sclavia și Sărăcia e model r*mânia
1
0
@ESCU Ce legatura are PSD cu articolul? Imbecilule ..!..
2
2
In piata Griviței se vinde droguri zona spital mare dicot intrați pe fir
3
0
sper ca sotul e destul de inteligent sa il lase pe timpit sa creada ca a scapat usor.....vai de pla lui peste ceva vreme!
7
0
Asta se intâmplă dacă mulți patroni sunt analfabeti jegosi la propriu .După ce le munceste căte o luna ,două ca să nu-i plătească pun biciul pe ei .
12
0
Asta-i Romania,la patroni nu sunt sindicate,in timp ce bugetari nu se mai satura de bani,zile libere si alte drepturi pe langa salarii,in celalta Romanie,aia care produce bani pentru bugetari patroni au apucaturi de stapani de sclavi si uni politicieni idioti"PSDisti in primul rand" declara ca daca ajung ei la putere vor aduce romani din strainatate sa lucreze in tara caci si in Romania se castiga bine.
5
6
Ca soț nu anunțam nici o autoritate îl mutilam pe viață ,scaun cu rotile să nu mai facă rău nimănui, legea talonului,într-o țară cu justiția corupta, îți faci dreptate singur ăsta după 39 de zile de arest, își ia cu suspendare sau taraganare până la prescrierea faptelor
16
1
Anchetatorii la fel de tamppiti ca patronul; ce este aia purtare abuziva cand femeia a luat o bataie sora cu moartea; iar legislatorii din parlament care nu pedepsesc suficient de dur astfel de nebuni si mai mari tamppiti decat patronul si anchetatorii la un loc; cine stie cate cazuri mai mult sau mai putin asemanatoare cu asta au mai fost si nu au ajuns in presa
17
0
Aiureli, asa se alinta angajatii la privat, cu topoare in cap si gura cand isi cer drepturi. Unde sunt dobitocii de pe forum care urlau ca e viata buna la privat? Ma pis pe capitalisti ..!..
11
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218