REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

ANGAJATA unei TERASE din NĂVODARI a fost AMENINŢATĂ cu MOARTEA de propriul SOŢ

ANGAJATA unei TERASE din NĂVODARI a fost AMENINŢATĂ cu MOARTEA de propriul SOŢ

Replica API 19 august 2020 | 00:22 2813

O tânără care lucrează la o terasă din cadrul Taberei Lebăda Năvodari trece prin clipe de groază, fiind amenințată cu moartea. Cel care o supune la astfel de tensiuni psihice este chiar soțul său, motiv pentru care cauza a fost tranșată în instanță. Magistrații au decis, pe 11 august, emiterea unui ordin de protecție pe o durată de 6 luni.

În motivarea în fapt a cererii, reclamanta a arătat că este căsătorită cu pârâtul, în prezent fiind însărcinată, iar în luna martie 2020 a plecat împreună cu soțul său în Anglia pentru a-și căuta un loc de muncă. A mai arătat faptul în luna iunie a revenit în România din cauza agresiunilor fizice la care a fost supusă, iar, de la momentul plecării sale din Anglia, pârâtul i-a adresat amenințări cu moartea. A precizat că pârâtul i-a transmis reclamantei prin intermediul mesajelor că o va distruge și o va omorî, îi va da foc, urmând să se întoarcă acasă pentru a-și pune planul în aplicare.

Individul, cunoscut pentru tâlhării și înșelăciuni

Este vorba despre ȘabanElvis, cunoscut cu antecedente penale. Acesta a fost condamnat, în mai multe rânduri, pentru înșelăciuni și tâlhării. În cauza de față s-a făcut dovada faptului că pârâtul a exercitat în mod direct acte de violență psihică asupra reclamantei și familiei acesteia, natură a le cauza o stare de temere justificată față de reacțiile pârâtului.

Magistrații au reținut că actele de agresiune ale pârâtului au avut un caracter de continuitate în timp și au fost de natură să pună în pericol integritatea fizică și psihică a reclamantei, ceea ce reprezintă o condiție esențială pentru îndeplinirea cerințelor de admisibilitate în vederea emiterii ordinului de protecție.

Prin urmare, a fost emis un ordin de protecție și s-au stabilit următoarele obligații, în sarcina pârâtului: obligația de a păstra o distanță minimă de 50 m față de reclamantă, precum și față de membrii de familie, față de locuința acestora din localitatea Năvodari și față de locul de muncă, respectiv Terasa „La ..” – TabăraLebăda Năvodari, județul Constanța; interzicerea oricărui contact, inclusiv telefonic, prin corespondență sau în orice alt mod, cu reclamanta .

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Muie PSD care protejeaza prin lege talharii, banditii, cretinii etc. Muie mamelor de PSDisti
1
0
Baga-mi-as ca curva aia n-are nicio vina este ?
0
1
Ordin de protectie pentru amenintare cu moartea este exact un mare rahat,care mai mult intarata faptuitorul,acutizeaza problema si deci creste nivelul de vulnerabilitate a reclamantei. Individul ar trebui inchis si supus tratamentelor psihiatrice,femeia ajutata sa divorteze si eventual sa i se ofere posibilitatea relocarii inainte de eliberarea individului. Nu e de gluma,mai ales ca nu ar fi prima data cand se pun amenintarile in practica.
6
1
Let the games begin.
2
3
"Propiul"? Vai de capul vostru!
0
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218