REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
10.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Angajatele unei creşe au fost demise din cauza comportamentului inadecvat

Angajatele unei creşe au fost demise din cauza comportamentului inadecvat

Replica API 19 aprilie 2019 | 15:27 351

Trei dintre angajatele şi coordonatoarea unei creşe din Iaşi au fost demise după ce, în spaţiul public, au apărut înregistrări audio din care reiese cum acestea jignesc un copil.

Părinţii unui copil în vârstă de 3 ani au înregistrat pe ascuns ceea ce se întâmpla în timpul în care micuţul era la creşă. Ei susţin că au devenit îngrijoraţi în momentul în care copilul a început să spună cuvinte obscene şi să plângă sau să refuze să meargă la creşă.

După ce informaţia a apărut în spaţiul public, primarul Chirica a dispus efectuarea unei anchete în urma căreia a decis concedierea a două infirmiere, a unei asistente medicale şi a coordonatorului creşei.

"Am decis să încetăm contractele de muncă pentru trei persoane care lucrau la grupa în care se afla copilul. Măsurile nu s-au oprit aici. Coordonatoarea creşei trebuia să ştie ce se întâmplă, motiv pentru care a fost demisă şi ea din funcţia de coordonator. Am dat o sancţiune avertisment şi doamnei director de la Direcţia Creşe, deşi am o apreciere pozitivă în ceea ce priveşte activitatea ei, mai ales că de la numirea în funcţie lucrurile au mers într-un trend pozitiv. Aceasta a fost singura excepţie, excepţie care a fost o lovitură pentru noi toţi. Nu voi tolera niciodată, niciodată, atunci când vorbim despre educarea copiilor noştri, motiv pentru care le-am spus celor două infirmiere şi a unei asistente medicale că nu au ce căuta în echipa noastră", a declarat primarul Mihai Chirica.

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu va suparati, dar unde plm este primar Chirica?
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614