REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Angajaţi ai MAI, „arşi” în trafic de poliţiştii de la Rutiera Constanţa!

Angajaţi ai MAI, „arşi” în trafic de poliţiştii de la Rutiera Constanţa!

Replica API 5 august 2017 | 00:33 438

Au curs amenzile de la începutul sezonului

Au curs amenzile de la începutul sezonului

Nici angajat al Ministerului Afacerilor de Interne dacă eşti, şi nu scapi de „ceasul rău, pisica neagră” – agentul rutier zelos, care nu ezită să aplice amenzi indiferent de culoarea ochilor sau a uniformei tale. De când a început sezonul estival, reprezentanţii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa au tras pe dreapta mai mulţi colegi. S-a speculat, la un moment dat, că există de fapt o acţiune tematică a Rutierei, în vederea disciplinării propriilor colegi, angajaţi în diferite structuri ale MAI.

Speculaţia nu s-a confirmat, în schimb, se confirmă că „există un număr de 12 sancţiuni contravenţionale aplicate angajaţilor Ministerului Afacerilor Interne, în perioada 01.05 - 04.08.2017”. Precizarea este un răspuns oficial al IPJ Constanţa, la solicitarea cotidianului „Replica”. De ptrecizat că sancţiunile au fost aplicate pe raza judeţului Constanţa, cu ocazia diverselor acţiuni întreprinse în trafic de către poliţiştii de la Serviciul Rutier. Conform unor surse, ar fi vorba despre sancţiuni pentru lipsa centurii de siguranţă, folosirea telefonului mobil în timpul conducerii unui autovehicul ş.a. Câteva dintre sancţiuni au fost doar avertismente.

Cei sancţionaţi sunt angajaţi ai MAI din cadrul Jandarmeriei, iar restul - poliţişti care patrulează pe raza secţiilor de poliţie din Constanţa.

Alexandra CUCU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta e articol ?
0
0
aia 5000 ies singuri ca sa ia o pensie babana, da-i in plm, ati fost mereu uniti, la ciolan !
1
0
Asta se vrea : Dezbinarea politistilor ! Se vrea o Romanie fara autoritati ! In urma pensionarilor in masa , peste cateva luni , infractionalitatea va atinge culmi nestiute pana acum ! Cind din sistem dispar in 3 zile 5000 de politisti , jandadmi , lucratori de la Garda de Coasta si I.S.U. oameni cu mare experienta si profesionisti, este o mare problema. O sa ne fie frica sa iesim pe strada . Pe pupezele alea doua , minisraresele Crmen Dan si Olguta .... le doare basca !
5
1
PE astia Sa II amendati...sau prematurii nu o ard prin Romania?
5
1
O noua forma de canibalism.........
2
0
Politistii care patruleaza noaptea prin cartiere au si ei calitate de politist rutier,asa ca si acestia vot trece la sanctiuni aplicatr politistilor rutieri. Problema se ridica altfel,sa vedem care dintre politisti cei de o.p.sau rutiera au mai multe relatii pt care vir interveni. Eu cred ca din acest razboi castigatori vor fi cei de la O.P. Nenea Dancu vezi ca s-ar putea ca O.P.-ul sa-ti arda cunostintele si o sa-ti para rau pt ca ei nu au asa multe cunostinte sau sponsori pt sedii,carburant sau altele!
5
1
Ce stire importanta, mi-ar fi rusine sa ma numesc ziarist cu un asemenea articol
14
2
cateva avertismente ,adica 11 din 12 sau cum ?
2
2
se circula dupa bunul plac...adica daca esti nevasta de politist nu semnalizezi,nu porti centura,umbli in stare de ebrietate si ai multe drepturi.Esti nevasta de smenar te doare n curulet Valsan nu vede nimic.
6
7
Daca s-au batut intre ei la proteste in iarna ,apoi cum sa nu se amendeze !
2
6
O natie proasta....
6
0
generali pensionari speciali!eee,cand ai 5000 euro pensie oricum te doare-n fata pulii de o amenda de 100 euro.intr-un fel dragnea a reusit sa dezbine romania mai bine decat basescu.specialitatea specialilor cu pensii si salarii speciale,intr-o tara asistata social.
17
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218