REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.9° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.9° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Angajaţii Administraţiei Portuare au primit o primă "grasă" de sărbători: 1.000 lei

Angajaţii Administraţiei Portuare au primit o primă "grasă" de sărbători: 1.000 lei

Replica API 12 decembrie 2011 | 00:00 245

În timp ce unii "gustă" amarul crizei,

În timp ce unii "gustă" amarul crizei,

Dacă mai bine de trei sferturi din instituţiile de interes din Constanţa nu oferă angajaţilor nici un fel de bonificaţie cu ocazia sărbătorilor, există şi acel sfert care compensează balanţa. Astfel, Moş Crăciun a venit mai devreme pentru angajaţii Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime Constanţa, mai exact în prima săptămână a acestei luni. Proaspătul director, Andrei Popa, ne-a mărturisit că primele de Crăciun au fost deja acordate. "Peste 1.000 de lei de angajat a fost media primită ca primă de sărbători. În plus, cei care au copil au primit suplimentar", a declarat acesta, pentru "Replica" de Constanţa.

Discuţii aproape de final se poartă şi pe la Oil Terminal. "Lucrăm şi pot să spun că este o activitate puternică, mai ales din partea conducerii să acordăm prime angajaţilor. Încă nu am stabilit o sumă, urmează să finalizăm discuţiile cu un important agent economic cu care noi lucrăm. Dacă lucrurile merg bine, luni s-ar putea să ştim cât primeşte fiecare, dacă nu, putem să prelungim discuţiile chiar şi până la sfârşitul anului", a declarat Silviu Wagner. Mulţumiţi sunt şi angajaţii Aeroportului Internaţional Mihail Kogălniceanu. "Nu vreau să comentez, pot să spun doar că angajaţii sunt mulţumiţi la acest sfârşit de an. Suntem o companie care totuşi este pe profit, va exista şi o petrecere de brad pentru copii", a declarat directorul acesteia, Ionel Manafu. Pe la Sanatoriul Balnear de Recuperare Techirghiol bate vântul. Directorul instituţiei, Vasilică Rusu, ne-a mărturisit că nu se vor da nici prime şi nici cadouri, poate ceva la nivel de sindicat. Aceiaşi situaţie este întâlnită şi la Direcţia Judeţeană de Pază, unde directorul Titi Giurcă a confirmat că nu se va primi nimic. Elena Frâncu, directorul DSJ Constanţa a spus că nici nu vrea să îşi amintească despre ultima dată când s-au dat prime: "Ar fi nevoie să dezgrop morţii şi mai bine nu o fac, acum într-o perioadă când toată lumea e şi aşa tristă". Nici cei care salvează vieţi umane pe mare, de la ARSVROM, nu stau mai bine. "Cu amărăciune în suflet spun că nu există alocare bugetară în acest sens. Sperăm ca la nivel de sindicat să existe măcar fonduri pentru dulciuri", a precizat Ion Voicu, directorul instituţiei.

Florin ILIESCU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614