REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Angajaţii Aeroportului Mihail Kogălniceanu îi fac plângere penală directorului interimar

Angajaţii Aeroportului Mihail Kogălniceanu îi fac plângere penală directorului interimar

Replica API 29 noiembrie 2014 | 00:00 219

Nu au mai avut loc negocieri, protestul continuă

Nu au mai avut loc negocieri, protestul continuă

Deşi în dimineaţa zilei de vineri cei peste 20 de angajaţi ai Aeroportului Mihail Kogălniceanu care au protestat joi în curtea instituţiei pentru salarii mai mari şi echipamente de protecţie, au fost chemaţi la negocieri de către directorul interimar Bogdan Artagea, ei bine, acestea nu au mai avut loc.

„Ne-a chemat şi ne-a spus că nu vor mai exista negocieri”, s-a plâns liderul de sindicat Emanuel Roiu. Considerând că sunt bătaia de joc a conducerii, membrii sindicatului condus de Roiu s-au decis să meargă la Poliţie pentru a-i face plângere penală lui Artagea. „Acum o să mergem direct la Poliţie ca să-i facem plângere penală lui Bogdan Artagea pentru nerespectarea obligaţiilor. După care, vom continua protestul”, a precizat, vineri după-amiază, Roiu. Reprezentanţii Aeroportului Internaţional Mihail Kogălniceanu au trimis, vineri, un comunicat cu punctul de vedere al instituţiei referitor la cerinţele protestatarilor. „Membrii Sindicatului reprezentantiv au încheiat negocierea contractelor individuale de muncă în procent de 100%. Angajaţii memebri de sindicat au încheiat au încheiat negocierea contractelor individuale de muncă în procent de 100%. Mai bine de 50 % dintre membrii sindicatului protestatar (nereprezentativ) au încheiat negocierea contractelor individuale de muncă, cu sau fără asistenţa reprezentanţilro sindicatului. Menţionăm faptul că angajaţii care s-au prezentat la negocierea propriu-zisă şi nu au fost mulţumiţi de ofertă se vor adresa comisiei de soluţionare a contestaţiilor, potrivit contractului colectiv de muncă. Chiar în condiţiile absenţei salariaţilor proptestatari de la locurile de muncă, S.N. A.I.M.K. S.A. asigură continuitatea activităţii cu ajutorul celorlalţi salariaţi, membri ai sindicatului reprezentantiv, care au răspuns şi răspund în continuare la solicitările conducerii”, se arată în comunicat.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614