REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.2° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.2° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Angajații ANAF din Constanța, în grevă!

Angajații ANAF din Constanța, în grevă!

Replica API 16 mai 2017 | 00:22 1863

Aproximativ 22.000 de salariați ai sistemului instituțional al Ministerului Finanțelor Publice au participat luni, la un protest spontan, ca reacție la proiectul legii salarizării, se arată într-un comunicat al Federației Naționale a Sindicatelor din Finanțe (FNSF).

Salariații din toate județele țării care protestează susțin că proiectul legii salarizării duce la tăieri de salarii și cer Ministerului Finanțelor Publice și Guvernului revizuirea grilelor de salarizare din proiectul legii, astfel încât să fie reflectată complexitatea și importanța activității Ministerului Finanțelor Publice și unităților subordonate (ANAF, direcții generale regionale ale finanțelor publice etc. Și la Constanța este protest, astfel la sediul ANAF de pe strada I.G.Duca nu se lucrează cu publicul.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E buna mata? ca plec la ea sa ne jucam putin
0
0
scopul protestului are valoare ? Daca nu va comvine pute-ti pleca unde vede-ti cu ochi, ca ne-am saturat de voi, mai vreti si salarii la cata nesimptire exista in voi : La kkt jigodiilor !
0
0
Bah da era un prost care comenta la orice articol legat de ANAF TOMIS 3, ca nu i se deschide bariera si lui.Unde esti mah prostule?
2
0
Ce face asa zisa ....SEFA de la Mijlocii ...doamna SICLOVAN...de la Braila...scuipata de toata lumea de acolo si de aici,dar CRIVEANU ...domnul mare sef...tot pe la Contribuabili Mijlocii?Sa le fie RUSINE sunt niste PAPA LAPTE si se dau rotunzi numai pe la ei...in exterior habar nu au despre ce este vorba in propozitie.Am scapat de jigodia de HUTUCA si au venit astia...la fel de incompetenti.....etc...
0
0
Il huiduiau pe Base si Boc cand le-a micsorat salariile dar acum si PSD s-a prins ca ii plateste degeaba. De fapt le-a colerat salariul la munca depusa. Sa iasa in strada si sa strige ca vor salariu in functie de competente caci sunt o apa si un pamant. Sunt 22 000 angajati platiti degeaba. Mai bine 5000 si eficienti iar restul in privat. Solutii sunt - sistem unic de facturare si operare pentru toata lumea inclusiv operate prin acesta si importurile si exporturile. Ce intra trebuie sa iasa din sistem si asa se vad toate impozitele pe profit si TVA-urile datorate. In acest fel raman 5000.
2
0
Este de RAS slararii nu mari foarte mari sa mearga in mediu privat si....cat stau la servici cat stau pe teren ...faptul ca sunt numai mache o stie toata lumea sunt familii intregi angajate de la Dumitru marele director ....la sofer care si-a angajat sotia inspectoare ...toate secretarele au devenit in timp inspectoare ....unde sunt specialistii unde sunt valorile in ultimii ani au fost promovati numai non valorile pe criterii politice si culmea acum mai vor si salarii mari. Ce zice dl Mihu ? a carui copil este sef service? rusine
7
1
pai ba machidonilor,va huiduiti chiar oamenii infiltrati de voi acolo,aia cu care ,,va descurcati,,voi din 89 incoace.Culmea,ai si tupeu!auzi,un machidon bandit striga hotii si plange ca vor aia spaga!pai sunt de-ai vostrii ba!
1
3
Saracii de ei.......De n-ar mai lucra niciodata!!!!
2
1
Marian Monica , de la ANAF,a intrat in greva ca a parasit-o barbatul si a divortat.Pia nu stiai ca omul are amanta de 3 ani de zile,si numai putea sta cu o femeie ca tine,urata si care arata ca o bunicuta
0
4
Majoritatea sunt niste spagari notorii! Daca nu le convine, sa isi dea demisiile , sa se faca intreprinzatori si sa vada cum e !
4
3
ce nasol,cand erau partasi la amenzi ,nu comentau ,acuma sa se faca militieni
6
1
vrem taxa Robin Hod..
3
1
Nu mai lucreaza cu publicul!?O,ce bine,asa sa-si propuna mereu.
9
1
De unde sti ai lucrat cu ei, machidonule
7
12
sunt o gasca de spagari nenorociti si mai vor si salariu mare , hooo
23
6

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218