REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Angajaţii de la Serviciul de Urbanism din Primăria Mangalia sunt toţi în concedii

Angajaţii de la Serviciul de Urbanism din Primăria Mangalia sunt toţi în concedii

Replica API 9 ianuarie 2012 | 00:00 267

Ca să scape de controlul prefectului,

Ca să scape de controlul prefectului,

Constantin Filimon, fostul viceprimar al Mangaliei, refuză să explice atacul lansat vineri împotriva actualului viceprimar cu atribuţii de primar, Sorin Andrei. Este însă de notorietate faptul că Filimon nu ar acţiona fără să fie impulsionat de Claudiu Tusac, fostul primar al Mangaliei.

Referitor la Filimon, Sorin Andrei nu a comentat, el precizând că problema căldurii pe care se străduieşte să o rezolve, este o prioritate şi are legătură cu cetăţenii, şi nu cu politica. Nu acelaşi lucru îl susţinea, prin intermediul unui comunicat de presă, Filimon, semn că unora le este teamă că o rezolvare a problemei căldurii l-ar pune într-o lumină prea favorabilă pe Andrei. Şi, vorba aia, suntem în an electoral. Pe lângă noul balamuc născut la Mangalia, la primărie continuă controlul demarat de Prefectura Constanţa. Se au în vedere verificarea activităţii secretarului, Daniel Vlădescu, verificarea situaţiei ştampilelor primăriei, dar şi chestiuni legate de construcţii din sud, mai exact lucrările de reabilitare termică demarate când primar era Claudiu Tusac, respectiv eliberare autorizaţii de construcţii. Prefectul Claudiu Palaz a declarat că împreună cu reprezentanţii Inspectoratului în Construcţii a solicitat documente din primărie, iar funcţionarii care refuză să le pună la dispoziţie primesc sancţiuni şi vor fi formulate şi plângeri penale. "Formulăm plângeri penale împotriva celor care refuză să ne pună la dispoziţie actele solicitate. S-au îmbolnăvit pe capete, la solicitarea lui Tusac, altfel nu îmi explic cum de sunt în concedii medicale toţi funcţionarii de la Urbanism din Primăria Mangalia. Angajaţilor primăriei le este frică să ne prezinte documentele", a declarat Claudiu Palaz. Facem precizarea că directorul Serviciului de Urbanism din cadrul Primăriei Mangalia, Gheorghe Mocanu, este în concediu medical din data de 20 decembrie 2011, concediu pe care şi l-a prelungit de 2 ori până acum. Şi persoana desemnată să îi ţină locul este în concediu, dar de odihnă - este vorba despre Eva Chietreanu, care ar urma să revină la muncă de miercuri sau joi, asta dacă nu se îmbolnăveşte subit şi ea. În concediu medical este şi Cristi Necula, tot de la Urbanism.

Alexandra ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102