REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Angajaţii RADET îşi fac somnul de frumuseţe în timpul serviciului

Angajaţii RADET îşi fac somnul de frumuseţe în timpul serviciului

Replica API 31 august 2012 | 00:00 164

Tipic românesc:

Tipic românesc:

După ce că locurile de parcare din Constanţa sunt insuficiente, nici cele existente nu pot fi folosite de către şoferi. Iar asta se întâmplă şi din vina reprezentanţilor RADET, care au "găurit" mai multe străzi din oraş în vederea înlocuirii ţevilor şi au "uitat" să-şi termine lucrarea. Cel puţin asta se întâmplă în cartierul Poarta 6.

De mai bine de o lună, angajaţii RADET au săpat o suprafaţă de 150 de metri pătraţi. Nu asta ar fi problema, ci faptul că angajaţii companiei nu au mai fost văzuţi în zona de lucru de aproximativ o săptămână. Singurul reprezentant aflat la faţa locului...îşi face somnul de frumuseţe. Locuitorii din zonă nu reproşează reprezentanţilor RADET că îşi fac treaba, ci modul în care o fac. Au săpat 150 de metri în 7 zile, au lucrat următoarele 14, şi de o săptămână nu mai mişcă nimic. Iar şoferii îşi parchează maşinile pe unde apucă. De specificat faptul că acel teren era, de fapt, o parcare.

Ce spune regia

Reprezentanţii RADET spun că această lucrare este foarte mare, iar scopul ei este înlocuirea ţevilor. "Pe strada Austrului avem o lucrare foarte mare. Este vorba despre un canal termic de 150 de metri. Se înlocuiesc ţevile, care deservesc încălzirii mai multor blocuri din zonă. Pentru că CET-ul a oprit apa caldă, am intervenit şi noi. Am mers personal acolo şi am vorbit cu oamenii. Am obţinut promisiunea că în maxim 10 zile aceştia îşi vor putea parca maşinile la loc", a spus Liliana Enache, reprezentant RADET. Reporterul "Replica" s-a deplasat la faţa locului, în cursul zilei de joi, la ora prânzului. După cum se poate observa şi din imagini, nu există angajaţi care să-şi desfăşoare activitatea în zonă. Nu era decât o singură persoană, dar să nu vă imaginaţi că muncea! Din contră. Omul îşi făcea somnul de frumuseţe, într-o macara.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614