REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
12.1° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Angajaţii RCS&RDS din Constanța, TESTAȚI pentru COVID-19

Angajaţii RCS&RDS din Constanța, TESTAȚI pentru COVID-19

Replica API 4 iulie 2020 | 00:00 2154

Așa cum vă anunțam în cursul acestei săptămâni, doi angajați ai companiei RCS&RDS din Constanța au fost depistați pozitiv cu COVID-19 și sunt internați la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța. Ambii erau implicați în munca de teren și fac parte din departamentul mentenanță. Cotidianul Replica a solicitat companiei RCS&RDS un punct de vedere în legătură cu mai multe întrebări despre infectarea celor doi angajați.

Una dintre măsurile luate imediat, după confirmarea celor două cazuri de COVID-19, a fost să se dezinfecteze și igienizeze din nou sediul din Constanța, astfel încât mediul de lucru să fie unul sigur, spune compania, care mai afirmă că managementul regional a ținut în permanență legătura cu cei doi angajați infectați. Ce s-a întâmplat însă cu toți colegii care au intrat în contact cu cei doi?

Anagajaţii, TESTAŢI!

„Angajații care au avut interacțiuni directe cu cei doi colegi au fost programați, cu consimțământul lor, la inițiativa și pe cheltuiala angajatorului, pentru efectuarea testului RT-PCR, marți și miercuri, 1-2 iulie a.c.. Chiar dacă toate rezultatele testelor comunicate până acum au fost negative la infectarea cu COVID-19, managementul regional va continua să monitorizeze cu atenție starea de sănătate a angajaților.”, precizează RCS&RDS într-un răspuns oferit cotidianului Replica.

În continuare, reprezentanții RCS&RDS ne-au transmis că echipa locală de management colaborează cu autoritățile sanitare astfel încât să se asigure, în continuare, un mediu de lucru sănătos și sigur pentru toți angajații și clienții, fără a se perturba activitatea de service sau instalare. „De altfel, și în cazul altor echipe care derulează activități cu un nivel mai ridicat de expunere la riscul de infectare compania a solicitat către laboratoare independente realizarea de teste RT-PCR, pe propria cheltuială și pe bază de voluntariat.”, a mai arătat RCS&RDS.

Sorin HULUBEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614