REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Angajaţii unui magazin, bătuţi de interlopi pentru că patronul nu a plătit taxa de protecţie

Angajaţii unui magazin, bătuţi de interlopi pentru că patronul nu a plătit taxa de protecţie

Replica API 18 iunie 2021 | 00:00 6302

Trei oameni au fost bătuţi de membri clanului Marmureaua. Doi dintre aceştia au ajuns la spital pentru aprimi îngrijiri medicale. Poliţia a anunţat că investughează cazul. Incidentul s-a petrecut miercuri, 16 iunie, în comuna Drăgăneşti Vlaşca, judeţul Teleorman, scrie stiripesurse.ro

Imaginile violente au fost susprinse de camerele de supraveghere ale magazinului. Angajaţii au fost bătuţi de mai mulţi indivizi care ar face parte din clanul Marmureaua, notează publicaţia Total Impact. Motivul ar fi o taxă de protecţie pe care patronul magazinului nu a achitat-o.

Aceeiaşi jurnalişti au publicat şi imaginile surprinse pe camerele de supraveghere. membri ai "clanului Marmureaua", chiar în faţa pescăriei situată în centru, în zona pieţii din localitate. Oamenii din zonă îi cunosc pe indivizii violenţi, arată sursa citată. Se tem pentru viaţa lor, aşa că de cele mai multe ori nu depun plângere sau renunţă la ea.

„La data de 16 iunie a.c., în jurul orei 19.00, poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 3 Poliţie Rurală Vităneşti au fost sesizaţi prin apel la numărul unic de urgenţă 112 de către un bărbat din comuna Drăgăneşti-Vlaşca despre faptul că a fost agresat. Din verificările efectuate de către poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului a reieşit faptul că apelantul şi alte două persoane, bărbaţi, ar fi fost agresate fizic de către doi bărbaţi pe care îi cunosc. În urma altercaţiei două persoane au necesitat îngrijiri medicale, sens în care au fost transportate la spital. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovirea sau alte violenţe, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cu exactitate a întregii situaţii de fapt", transmite IPJ Teleorman.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sapun.......
4
0
Asa e pese tot animale de oameni
5
0
Si astfel rezolvati
6
0
Sat fara caini
6
0
Gazanu,Closca,Aidemir,Iarnutac,Bula,sunt doar cativa pesti din Cernavoda care primesc taxa de protectie.
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218