REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
15.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Angajații unui magazin din Constanța, AGRESAȚI de un individ RECALCITRANT!

Angajații unui magazin din Constanța, AGRESAȚI de un individ RECALCITRANT!

Replica API 15 octombrie 2019 | 00:00 326

Un tânăr care a împlinit recent 18 ani, și care, pe vremea când era minor, a mai fost internat într-un centru educativ, a fost acum condamnat la doi ani cu suspendare pentru tâlhărie. Este vorba despre faptul că a avut intenția de a fura produse dintr-o societate comercială, iar când a fost prins, pentru a-și asigura scăparea, a agresat angajații.

Prin rechizitoriul nr. 4874/P/2019 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, înregistrat pe rolul Judecătoriei Constanța, s-a dispus trimiterea în judecată a inculpatului T.C., pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie. Analizând întregul material probator administrat în cauză, instanța a reținut că la data de 24.05.2019 în jurul orelor 15.00, angajații unui magazin din municipiul Constanța au surprins pe inculpatul T.C. în posesia unor bunuri sustrase pe care nu le-a achitat la casa de marcat, împrejurare în care, în încercarea de a-și asigura scăparea, l-a lovit pe unul din angajații societății, provocându-i acestuia leziuni care au necesitat 2-3 zile de îngrijiri medicale și, de asemenea, în încercarea de a-și asigura scăparea, i-a adresat amenințări cu săvârșirea de acte de violență unei alte angajate. Fiind audiată una dintre părțile vătămate, aceasta a declarat că lucrează în funcția de lucrător comercial în cadrul magazinului, iar în data de 24.05.2019 în jurul orelor 15.00, în timp ce se afla de serviciu împreună cu colegii săi, a observat o persoană de sex bărbătesc (ce a fost identificată ulterior în persoana inculpatului T.C.), care a introdus într-o sacoșă mai multe conserve pe care nu le-a achitat la casa de marcat, plătind doar o sticlă de suc. În momentul în care i s-a solicitat să prezinte ce are în sacoșă, inculpatul a devenit recalcitrant încercând să-și asigure scăparea, și l-a lovit, zgâriindu-l în zona gâtului, după care a îmbrâncit-o și amenințat-o pe o colegă. Fapta inculpatului a fost surprinsă și de camerele de supraveghere din incinta magazinului, fiind captate imagini și atașate la dosar. Cu ocazia audierilor, T. C. s-a prevalat de dreptul la tăcere iar în fața instanței de judecată, acesta a recunoscut săvârșirea faptei.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce cacat a furat asa de grav de sariti asa?!! Nu este ok sa furi dar omul a incercat sa fure cateva conserve, pe aia care fura de a saracit tara nu ii mai vedeti. Pentru ala cu cateva conserve era de aplaudat daca ii dadea sa manance ca sigur d'asta a ajuns sa faca asa ceva.
2
10
De ce cu suspendare ??? Ce plm de judecata e asta ???
10
3
cu suspendare? ce judecata de kk!
8
1
Pai daca se da cu suspendare pentru talharie este ca si cum ai certa pe unul de gradinita ca i-a furat marul unui alt copil. Pedepsele ridicole incurajeaza infractorii si umilesc victimele.
24
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102