REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Angajatul unei agenții imobiliare a fost făcut knockout de un afacerist din Năvodari! Video

Angajatul unei agenții imobiliare a fost făcut knockout de un afacerist din Năvodari! Video

Mirela PASCAL 4 martie 2023 | 00:00 21462

Scene desprinse din filmele cu mafioți s-au petrecut, în urmă cu câteva zile, într-o agenție imobiliară din Năvodari. Un angajat a fost făcut knockout de un dezvoltator imobiliar, controversat pe plaiurile mioritice din perioada în care fostul primar Nicolae Matei era cercetat de DNA. Cristinel Bancu, căci despre el este vorba, l-ar fi agresat fizic și l-ar fi umilit pe agentul imobiliar, doar pentru că acesta din urmă nu a ”executat” una din doleanțele clientului.

Angajatul unei agentii imobiliare a fost facut knockout de un afacerist din Navodari! Video

Un agent imobiliar a fost agresat fizic și torturat psihic de către un afacerist din Năvodari, Cristinel Bancu. Evenimentul s-a petrecut pe 1 martie a.c., când agresorul a pătruns în incinta agenției imobiliare Ticu Ely Company, motivând că dorește sa se șteargă “în acel moment” un anunț dat la publicitate. Atitudinea clientului nervos, spune administratorul agenției, nu a fost una deloc calmă, ci din contră.

Angajatul unei agentii imobiliare a fost facut knockout de un afacerist din Navodari! Videoagentul imobiliar agresat

El avea două apartamente la vânzare. Ulterior, am aflat că a vândut unul din apartamente, dar noi n-am fost anunțați de acest lucru. Pe 1 martie, m-a sunat pe mine, agresiv verbal, spunând să ștergem anunțul și a cerut să vorbească cu colegul meu. I-am spus unde-l găsește, pentru că noi avem două puncte de lucru, nu m-am gândit că ajunge să-l ia la bătaie. Ajuns acolo, i-a spus ”Băi, sclavule, tu știi cine sunt eu?! Șterge acum anunțul”. I-a spus că nu poate să-l șteargă de pe OLX până pe 20”, a declarat, pentru Replica, Mihaela Țiculeanu, administratorul agenției.

Angajatul unei agentii imobiliare a fost facut knockout de un afacerist din Navodari! Video

Agenția imobiliară, transformată în ring de box

Nemulțumit fiind ca agentul nu poate să execute “ordinul” imediat, l-a supus pe acesta din urmă la umilințe greu de suportat. Victima a fost scuipată, lovită cu pumnii și picioare la nivelul feței, sufocată prin mecanisme de presare la nivelul gâtului timp îndelungat, toate aceste sub privirile cetățenilor, care priveau in incinta agenției imobiliare, transformată în ring de box.

Angajatul unei agentii imobiliare a fost facut knockout de un afacerist din Navodari! Video

L-a scuipat între ochi, și l-a umilit, spunându-i să-l sărute, l-a întrebat de unde oprește camerele… Apoi, știind că există un unghi mort, l-a tras pe colegul meu din sfera camerelor și l-a bătut”, a mai spus administratorul.

Bătaia, surprinsă de camere

Pe camerele de supraveghere se observă cum Bancu intră destul de supărat în agenție, trântește ușa și-l ia la rost pe angajat.

Angajatul unei agentii imobiliare a fost facut knockout de un afacerist din Navodari! Video
Video cu momentul în care Bancu intră în agenție nervos:

După câteva secunde, timp în care Bancu îi dă indicații agentului imobiliar, îl apucă pe acesta din urmă de gât, apoi își apropie fața de acesta, vociferând....

Angajatul unei agentii imobiliare a fost facut knockout de un afacerist din Navodari! VideoAgresorul îl apucă de cap pe agentul imobiliar

La un moment dat, Bancu încearcă să iasă din incintă, agentul merge după el și, din nou, după un schimb de replici, cei doi se încaieră, agentul fiind pus la pământ.

Video:

Bătaia nu a impresionat trecătorii care se opreau, priveau scandalul preț de câteva secunde, apoi își continuau drumul. Niciunul nu s-a sinchisit să anunțe organele de poliție. Oamenii legii au fost sesizați, în cele din urmă, de către reprezentanții agenției. Aceștia spun că vor merge la parchet, pentru a depune plângere. Între timp, agentul imobiliar a mers și la IML, pentru obținerea unui certificat medico-legal.

Ce spun polițiștii

La data de 1 martie a.c., polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat, de 34 de ani, ar fi fost agresat fizic, de un bărbat, de 38 de ani, în incinta unei agenții imobiliare. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice.

Angajatul unei agentii imobiliare a fost facut knockout de un afacerist din Navodari! Video

Cristinel Bancu a apărut în dosarul lui Nicolae Matei

Cristinel Bancu este unul dintre afaceriștii care au apărut în dosarul lui Nicolae Matei . Acesta din urmă a fost acuzat de DNA, și ulterior condamnat, că în anul 2011, împreună cu inculpaţii SC Dormarbib Group SRL şi Gurgu Isidor, a constituit un grup infracţional organizat al cărui scop a fost săvârşirea unor infracţiuni îndreptate împotriva patrimoniului oraşului Năvodari, dar şi de spălare a banilor, care să le asigure folosul acelor infracţiuni. În cadrul acestui grup, care a acționat până în anul 2013, inculpatul Matei Nicolae a avut rolul de a iniția hotărâri de consiliu local prin care să se creeze premisele fraudării intereselor economice ale primăriei Năvodari, iar ulterior, de a dispune în mod ilicit de bunuri și sume de bani aparținând orașului, cu efectul păgubirii bugetului local și obținerii unor avantaje patrimoniale pentru alte persoane.

Angajatul unei agentii imobiliare a fost facut knockout de un afacerist din Navodari! VideoNicolae Matei

Prejudiciul adus orașului Năvodari, în acest dosar, este de 26 de milioane de euro. Afacerea era foarte simplă: edilul și apropiații acestuia identificau persoane care voiau să li se reconstituie dreptul de proprietate și semnau cu acestea promisiuni de vânzare-cumpărare. Imediat după semnarea acestor documente, era eliberat și actul de împroprietărire. De cele mai multe ori era vorba de terenuri extravilane arabile, iar punerea în posesie se făcea în intravilan, pe plaja Mării Negre. Cele mai multe tranzacții cu terenuri s-au făcut prin societatea Top Vision SRL. În același dosar mai apare și numele mamei lui Bancu, Emilia, și firma acesteia, SC Unic Star SRL, aflată în relaţii comerciale cu Primăria Năvodari.

Cristian Bancu a fost, în trecut, angajat al Gărzii de Mediu. În prezent este asociat în firma Aprilia Rezidence SRL, ce se ocupă cu dezvoltarea imobiliară, dar mai este implicat și în societățile Maya Ideal Turism SRL și Victory Land SRL.

Soția lui Bancu zice că soțul ei a fost cel agresat

Precizăm că am încercat să obținem un punct de vedere și de la afacerist. Inițial, ne-a răspuns la telefon soția acesteia, care ne-a precizat că el a fost, de fapt, cel agresat, urmând ca Cristian Bancu să revină cu un telefon pentru declarații. Până la închiderea ediției, acesta nu și-a exprimat poziția față de acuzațiile aduse.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De ce nu este arestat agresorul?Pentru aceleași fapte altii sunt in arest.Ce justitie corectă avem!Daca tatăl este secuist se explica totul.Numai se mediatizarea nimic despre acest caz.Oare de ce ?Replica ne răspundeți?
11
1
Ei citeodata cei umilesc oameni normali ….mai au si cite un ghinion ….asa de la ….DOMNU…
0
12
Te bagi cu romanii, atunci esti roman... giales r*****s
1
16
Mai dragă BACIU,care este numele tău real ? tu și Bunu Dumnezeu îl știe, eu sunt JANTEA TUDOREL SORINEL,ce ai tu cu familia mea mea si cu mine,ți-am gresit eu și familia mea cu ceva tie,frustratule,tu nu te-ai realizat în viața ta ,profesional,material,finaciar și ai ura pe oamenii care sunt mai BUNI ca tine? scoți din toate răutățile,ura ,veninul,cred că așa este si viața ta TRISTĂ,zi de zi ca si tine,arunci cu noroi în niște oameni muncitori, care n-au făcut rău la nimeni,vino la firma noastră TICU ELY COMPANY, măcar cu o singura persoana pe care am lăsat-o pe drumuri,am excrocato cum spui tu mai LAȘULE sau LAȘĂ ce ești, care te ascunzi în spatele unui nume fals BUNU DUMNEZEU să facă dreptate să aibă grijă de tine și familia ta,să primești ceia ce ești și oferi în societate,chipul întruchipat al răutăți,perfide,ce oferi aia să primești în schimb DE-LA BUNU DUMNEZEU ‼️‼️‼️✝️✝️✝️
21
2
Domnul Baciu, dumneavoastră cred ca sunteți rasist și invidios, probabil prieten bun cu agresorul. Pe de alta parte, pentru doamna Mihaela am numai cuvinte de lauda. Este o doamna deosebita, ne-a ajutat foarte mult cu vânzarea casei! Mai mult, dacă era “excroaca” nu era nr.1 pe piața imobiliară de 20 de ani!
20
1
Pentru Baciu cu numele fals, n-ai frică și tu de bunul Dumnezeu în postul PAȘTELUI să vorbești atât de urât de doamna Țiculeanu Mihaela și de soțul dânsei domnul Jantea Sorinel de ce-i faci mă omule de nimic excroci că muncesc de dimineața până seara, care sunt dovezile tale că excrocheazâ lumea măi ofticatule care ești..... Îi cunosc de foarte mulți ani, n-am auzit în credința lui Dumnezeu nimic niciodată de ei. Au ajutat dacă au putut pe foarte mulți și n-ar face rău niciodată la nimeni. Pentru toate jignirile și toate afirmațiile tale bunul Dumnezeu să-ți dea MULTĂ SĂNĂt**e. ✝️✝️✝️✝️✝️✝️✝️
21
1
Mihaela Ticuleanu cand in viata ta ai fost tu doamna , ca toata lumea te stie de excroaca si mahalagioaica ? ! Dar jentea Sorin t***n c******r din Tandarei si el sa facut domn la Navodari ?
1
21
Bietul om.
20
0
Tu oare esti chia dna Mihaela? Sau te-a platit bine sa ii faci reclama. Nu o cunosc si nu pot sa ma exprim despre ea, dar tu ii faci clar un deserviciu cu o asemenea postare...
2
26
Pentru doamna Mihaela Țiculeanu, doamna Mihaela am citit toate mesajele răutăcioase adresate dumneavoastră și soțului dumneavoastră domnul Jantea Sorin nu - mi vine să cred ce s-a întâmplat, ce-a pățit Cristi colegul dumneavoastră îmi pare atât de rău că lumea vrea să vă denigreze fără să vă cunoască aruncă vorbe-n vânt de invidia ce v-o poartă. Eu și familia mea avem numai cuvinte de laudă și respect. Ne-ați făcut fericiți pe toți. Ne-am cumpărat prin dumneavoastră apartamente, case, garsoniere începând de la frați, unchi, prieteni. A-ți avut răbdare cu noi și câte-o lună de zile care mai pretențios decât celălalt. Nu ne-ați înșelat încrederea niciodată. Niște oameni rar de întâlnit. Foarte, foarte, foarte serioși, răbdători, înțelegători. Mi-amintesc c-am venit cu mătușea mea din Italia să cumpere vila din Mamaia Nord și aveați control de la ITM trebuia să mergeți și cu noi la Notariat eu aveam emoții pentru dumneavoastră mi-ați spus să stau liniștită că le prezentați repede contractele de muncă și n-o să fie nici ce-a mai mică problemă. Adevărat așa a fost. A doua zi am venit la agenția imobiliară să vă plătesc comisionul în timp ce semnam factura pentru comision intră două persoane în firmă o doamnă și-un domn s-au legitimat că sunt de la Antifraudă nu mai înțelegeam nimic. Mă întrebam ce se întâmplă! Aveam din nou emoții pentru dumneavoastră, vă studiam cu mare atenție n-aveați nici-un stres i-ați prezentat domnilor toate actele mai exact tot ce v-a cerut.Mi-am aprins o țigară și stam în fața ușii să ascult ce se întâmplă cu doamna Mihaela ce vor spune domnii. Au verificat tot ce trebuia să verifice și dintr-o dată aud doamna Mihaela felicitării și să fiți fidelă statului în continuare. De atunci am băgat și bag mâinile în foc pentru dumneavoastră v-am recomandat la toți prietenii mei și vă recomand cu mare încredere în continuare. Vă iubim, avem respect maxim pentru dumneavoastră, soțul dumneavoastră și Cristi așa cum îmi place mie să-l alint (Bibișor).
33
1
Inchiriez garsoniera zona Lidl, 5 minute de plaja
0
32
Mesaj pentru FLORIN,ASOCIAȚIE AGRICOLA, GABI,PERTICA și ce nume îți vei mai da pe acesta sait, tot SCLAVI săraci veți muri,tot prin chirie,veți sta,tot veți cauta să mai prostiti vreun bătrân sau bătrână s-ăi luați casa,sa aveți și voi un ban după munca la altuia,SĂRACILOR voi vb. de DOAMNA MIHAELA SI DOMNUL SORINEL ȚIGANU,cum îi spuneti voi,sunt niște oameni muncitori cu caracter,serioși, de aceia sun nr 1 în imobiliare,vă roade invidia,a-ți vrea sa fiți și voi ca ei,dar nu puteți,pentru ca CRĂPAȚI DE INVIDIE,faceți infarct de ura,care o revarsați din voi,nimicuri ce sunteți în societate, așteptați-vă la controale cei din imobiliare Năvodari, să vedem cum a-ți făcut imobiliare atâția ani fără să plătiți taxe stratului r*mân,fără sa aveți măcar un singur angajat,va știți voi care sunteți JIGODII!
39
2
Marșșșș boschetarule că mănânci prea multtttt c... t de acești domni. Ei n-au furat banii publici ca tine. Și n-au făcut rău la nimeni niciodată. Tu ești cel mai mare nenorocit și excroc ordinar. Tu ai să te duci la PUȘCĂRIE cât de c*rând. Borfașule, excrocule n-ai liniște frustratule..........
35
1
Mihaela Ticuleanu cu tiganul ei din Tandarei si cei doi boschetari platiti la n***u sun cei mai ordinari extroci ce au lasat multe lume pe drumuri si incaseaza comisioanele la n***u ! Nu cumparati de la escrocii astea , locul lor e la puscarie . Jentea Sorinel , tiganul din Tandarei , din angajat a devenit amantul si partenerul de escrocheri al lui Mihaela Ticuleanu !
2
33
AGENȚIA IMOBILIARĂ
20
0
Mi-a scăpat un amănunt, ce spuneai tu frustratule cum de nu i-a luat poliția pe acești domni de la AGENȚIEA IMOBILIARĂ ȚICU ELY COMPANY păi, ce să facă POLIȚIA cu oameni corecți ca ei, Poliția se ocupă de lichele ca tine.
30
1
Măi frustratule, terminatule n-ai frică de DUMNEZEU în postul PAȘTELUI această agenție imobiliară TICU ELY COMPANY are CAZIERUL FISCAL IMPECABIL, ANGAJAȚII AU CĂRȚI DE MUNCĂ e. t. c Apropo, am auzit-o pe doamna Mihaela Țiculeanu că are nevoie de unul s-au una ca tine să angajeze ca femeie de servici... Bineânțeles cu carte de muncă. Așa se lucrează aici cu seriozitate maximă și profesionalism. Așa că nu-ți mai pierde timpul cu prostii și treci la proba de lucru.
35
1
Ce agentie imobiliara ? Feriti-va sa dati actele din mana la oamenii lui Ticuleanca ca escroaca asta va lasa fara casa sau teren ! A nenorocit multa lume e si Viky si tiganul ala cu care umbla Sorinel Jentea ! Nu stiu cum politia nu ia saltat pana acum , ia comision mii de euro la n***u saraciile astea ce nu au avut niciodata carte de munca !
2
33
Super încântat
1
14
Gabi s-au Gabița nuștiu care îți este numele tău adevărat cât de frustrat ești te roade invidia mori de ciudă pe oamenii ăștia care muncesc și plătesc taxe statului pentru jigodii ca tine să-ți iei ajutor social.Eu am cumpărat teren de la oamenii aceștia 4 loturi și sunt suler încântat și de preț și de teren. Sunt niște oameni extraordinari, muncitori, serioși, corecți e. t. c
32
2
Excoaca asta de Ticuleanca si agiotantul ei inchis la culoare t***n din tandarei Jentea Sorinel a pacalit multa lume la care le vinde cate 500 mp de teren extravilan agricol la pret unui hectar ! Ocolitu acesti excroci daca vreti sa nu plangeti dupa bani !
3
35
Clanul Ticuleanu a votat cu Dmnul primar Chelaru si am facut eforturi sa il voteze lumea si acesta a dat contracte de vitanjare de sute de mii de euro firmei SC UNI STAR srl Navodari detinuta de mama smardoiului Cristian Bancu in conditiile in care Primaria detinea doua fitanje noi prin Termica Distributie , ar trebui ca DNA , ANAF si Curtea de conturi sa faca investigatii pe mita data lui Chelaru !
5
32
Apropo opăritule de-atâtea p... i în c*r am înțeles că ai început să faci avansuri bărbaților. Acum îți prinde bine o să-l întâlnești la pârnaie pe Matei și acolo vă faceți unu altuia curul poligon de tragere.
27
3
Ști ce meriți tu acum opăritule de Bancu pentru tot ce-ai făcut să te duci la pușcărie pentru violarea sediului profesional, pentru săvârșirea infracțiuni de tulburarea ordini și liniști publice, tentativă de omor la pușcărie 20 ani.
30
3
Da am atacat agentul imobiliar pe neveu.....am încercat sa îl omor......și am acționat ca un las....am fost primul care a dat....perversa.......și trebuia sa ma duc sa îmi fac bagajul...pt ca în c*rând voi deveni partenera de celula al lui Matei.....o sa mi-l bage la ochiul maro yuuuhuuuu
27
3
Uitati aici oameni buni din ce neam de ordinari se trage maimuta asta oparita la subraț.....uitați cum tatăl lui o stropește pe o vecina de a lui....cu furtunul de la vidanja.....de reținut vidanja era plina cu dejecții fecale....doar ce fusese sa golească o hazna......uitați oameni buni...cum acesta familie Bancu au furat împreună cu alta familie...matei.....și sa ridicat pe bani și munca noastră....cum au furat..tabara navodari și au dat-o apropiaților lor ...La pușcărie cu ăștia 2....merita violați.....ori de cât ori deschid gura....pușcăriași penali
30
2
Si pe sclavul de buda tot aici l am batut.el a invatat sa dea cu piciorul in clasa a 3 a la balet cand se tinea de domn profesor.Buda eu te stiu din cartier chiar ai fata de wc
23
2
filmarea arata ca agentule smecher, normal ca daca esti impins ca un sclav deactionezi
8
26
Da....am umilit angajatul firmei imobiliare..... Da am vrut sa îl omor....sugrumandul..... Da vrea sa ma duc la pârnaie.....mai ales când știu ca o sa fiu colega lui Matei........sa ma opareasca de tot.....
31
3
Yuhuuuu....o sa am colega de celula........oparita cei drept.....dar nui problema....cai dau cu pudra de talc....
32
2
Pentru Mircea, cunoști cumva pe administrator,agenții imobiliari care activeaza în această societate comerciala,ai făcut vreo tranzacție cu ei si te-au (lasat pe drumuri),ușurel cu acuzele nefondate la adresa acestei agenți,aceștia sunt numarul 1 în orasul Năvodari-Mamaia Nord,seriozitatea îi caracterizeaza,mai suntem si în postul mare,te vede BUNUL DUMNEZEU, sa nu cazi și sa nu te mai ridici, ușurel ✝️✝️✝️
34
3
Da bancuta.....asa îmi place sa te alint......o sa fii opărit și la Fundulet.....nu numai la subratt
28
2
Da da îmi place sa o iau la dos....acolo la ochiu maro
31
2
Da...marlanul ala umflat...care întra într-o instituție ..unde se desfășoară activitate comerciala.....ar trebui sa meargă la Bulau .......sa îl ia și pe puscarie ala de matei.....că sunt mana în mana.....poate asa.....nu se vor mai simți singuri...la pârnaie.......se vor avea unu pe altu......apropo....am auzit.....că umflatul ala opărit la subraț ar fi pe invers...
32
2
Dna Marica sau dnu Marica.....ai întrat vreodată în agenția respectiva de arunci asa cu acuzații.........în stânga și în dreapta.....ai luat tu vreodată legatura cu agenția respectiva.....? De te bagi asa ca musca în lapte...?
31
3
De unde știi u mircica....că a păcălit multe....lume.....ai vreo dovada......?...sau vb asa sa te afli în treaba....
32
3
Ce nume greu greu ba în județ? Ai băut gaz bai Cristofer...asta de mai jos..nume greu pe la țara, nu s-a auzit de el..nici la.sts rude nu are.nu mai mâncati kkt slugilor ca asta e un kkt p***t și gras
37
2
Toți cu agențiile imobiliare sunt niște excroci! Aceasta Agentie a păcălit mulți oameni și i-a excrocat!
2
35
Doi ghertoi
7
27
Acest așa zis agent imobiliar este un drogat cu creerii prăjiți care lucrează cu o excroaca care a lăsat oameni fără case
3
43
Un cacacios. La pușcărie cu el
42
6
Eu vad ca tu ai împins / lovit primul el pleca iar tu ai vrut sa dovedești ceva
3
42
Tot aici la batut si pe Buda
16
1
Te-a sugrumat ca a vrut sa te omoare si in legitima aparare putei sa il omori tu. Treb sa actionezi si eeai erou ca scapai tara de un cocalar nenorocit. Era exemplu si pt altii si s-ae fi gandit de 2 ori inainte sa mai faca asa ceva...
48
2
Asemenea indivizi ca asa zisul patron parvenit merita pedeapsa pe care o aplica Vlad Tepes. Sa li be bage teapa de 5 m inaltime in c*r si sa fie rudicati ca sa die vazuti de toti.
47
1
Nimerea pe una sa stearga ala pe jos cu el ,se pare caci in RO huliganismele sunt la ordinea zilei.
50
1
Eu in ultima filmare vad o banala cearta intre idragostiti, urmata de o partida de sex mai dur pe podea, nimic mai mult. Cine il cunoaste pe grasunelul de Bancu, stieca acesta devine violent doar daca il privezi de calorii.
15
35
Se cam vede ca imobiliarul a dat primele lovituri.
13
45
Desene animate
10
30
Bancu , nume greu in județ , cu rude pe la S.I.C , D.G.A și S.T.S Cine cunoaște stie ....
21
44
Imobiliaru a dat pe la spate primul, patronul se ducea singur afara. Pai daca te loveste unul pe la spate nu ripostezi?!? Bine i-a facut imobiliarului de la snopit cu bataia. Are dreptate directorul, apartamentul trebuia scos de pe site. Ba baieti dzca nu a-ti facut karate uite ce patiti, poate sa va si omoare unul antrenat dintr-un pumn. Il vezi mai mare si te dsi la el apoi te dparge cu bataia, hai sifon la politie, accepta ca era mai bun. Asa merita toti imobiliarii
19
68
Cocalar umflat la sala cu aspect de cârnat, umbla cu cracii depărtați parca-s opăriți la cwr și cu labele alea depărtate de corp parca-s opăriți la subraț, mers timp de cocalar, cocalar cămătar. Kkt ul asta ar trebui dus la canal sa sape, ca și așa e bine antrenat și sa-i iasă și figurile din creierul ăla stricat, puturos și minuscul. Lasă ca o sa-i intre sula la apa acum dacă se duce asta in instanța.
85
4

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102