REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Angela Merkel se bucură că, în sfârșit, s-a ajuns la o înțelegere în privința BREXIT: 'Negocierile nu au fost deloc uşoare'

Angela Merkel se bucură că, în sfârșit, s-a ajuns la o înțelegere în privința BREXIT: 'Negocierile nu au fost deloc uşoare'

Replica API 15 noiembrie 2018 | 00:00 196

Cancelarul german Angela Merkel a salutat joi acordul privind termenii de retragere a Marii Britanii din Uniunea Europeană şi a declarat că statele membre din Blocul comunitar trebuie să se asigure că aceasta este finalizată, relatează site-ul agenţiei Reuters, potrivit Mediafax.

"În primul rând, mă bucur că după lungi negocieri, care nu au fost deloc uşoare, s-a ajuns la un acord", a declarat aceasta în cadrul unei conferinţe de presă.

Merkel a reiterat că atât Marea Britanie, cât şi restul statelor membre UE, vor examina acordul în zilele următoare.

Comisia Europeană a confirmat, miercuri seară, că Marea Britanie şi Uniunea Europeană au ajuns la un acord "decisiv" pe tema Brexit.

Tot miercuri, Theresa May a transmis, în urma unei şedinţe speciale cu membrii Cabinetului, că Guvernul de la Londra a ajuns la un acord privind termenii retragerii Marii Britanii din Uniunea Europeană.

Bruno Le Maire salută acordul privind termenii retragerii Marii Britanii din UE

Ministrul francez de Finanţe, Bruno Le Maire, a declarat joi că acordul la care a ajuns Guvernul de la Londra, privind termenii de retragere a Marii Britaanii reprezintă o "veste bună", relatează site-ul agenţiei Reuters.

"Este o veste bună", a declarat Le Maire pentru postul France 2, adăugând că propunerea lui May reprezintă o dezvoltare atât pentru Franţa, cât şi pentru zona euro.

Le Maire a anunţat că, cu toate acestea, va fi "prudent" în ceea ce priveşte următorii paşi în procesul Brexit, astfel încât orice înţelegere finală să respecte toate regulile.

Theresa May a transmis miercuri, în urma unei şedinţe speciale cu membrii Cabinetului, că Guvernul de la Londra a ajuns la un acord privind termenii retragerii Marii Britanii din Uniunea Europeană.

Comisia Europeană a confirmat, miercuri seară, că Marea Britanie şi Uniunea Europeană au ajuns la un acord "decisiv" pe tema Brexit.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102