REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Angelina Jolie, în negocieri pentru a se alătura distribuţiei filmului „The Eternals“, inspirat din universul Marvel

Angelina Jolie, în negocieri pentru a se alătura distribuţiei filmului „The Eternals“, inspirat din universul Marvel

Replica API 29 martie 2019 | 00:00 465

Angelina Jolie

Angelina Jolie negociază pentru a se alătura distribuţiei unui film cu supereroi produs de Marvel Studios, "The Eternals", a dezvăluit miercuri publicaţia americană The Hollywood Reporter, citată de EFE.

Deocamdată nu este cunoscut rolul pe care îl va juca Angelina Jolie în acest film al realizatoarei chineze Chloe Zhao, care a beneficiat de cronici pozitive din partea criticilor de specialitate pentru precedentul lungmetraj al ei, "The Rider" (2017).

Adaptare a revistelor de benzi desenate omonime create de Jack Kirby, filmul "The Eternals" prezintă povestea unor personajele speciale, denumite Eternals, care au puteri extraordinare, sunt aproape nemuritoare şi au fost create de fiinţe cosmice numite Celestials.

Opuşi Eternilor sunt aşa-numiţii Deviants, care reprezintă ramura monstruoasă şi malefică a fiinţelor Celestials.

Versiunea pentru marele ecran a filmului "The Eternals" va avea la bază un scenariu scris de Matthew K. Firpo şi Ryan Firpo.

"The Eternals" este unul dintre proiectele pe care Disney le pregăteşte pentru Marvel Studios, care va încheia o etapă a universului său cinematografic odată cu lansarea pe 26 aprilie a superproducţiei "Avengers: Endgame".

Anul acesta va avea premiera, de asemenea, "Spider-Man: Far From Home", al doilea film ce prezintă aventurile omului-păianjen în care rolul principal este interpretat de Tom Holland.

Angelina Jolie, câştigătoarea unui premiu Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol secundar datorită interpretării sale din filmul "Girl, Interrupted" (1999), s-a remarcat în filme precum "Changeling" (2008) şi a făcut pasul spre regia de film, remarcându-se cu titluri precum "In the Land of Blood and Honey" (2011) şi "Unbroken" (2014).

În octombrie, vedeta americană va putea fi văzută pe marile ecrane într-o continuare a filmului "Maleficent" (2014), intitulată "Maleficent: Mistress of Evil", din a cărei distribuţie mai fac parte Elle Fanning, Michelle Pfeiffer şi Chiwetel Ejiofor.

Printre proiectele sale viitoare se află "Come Away", un film fantasy care uneşte povestirile din "Peter Pan" cu cele din "Alice in Wonderland", dar şi "Those Who Wish Me Dead", un thriller care îl va avea ca regizor şi scenarist pe Taylor Sheridan.

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sugerez sa mai renunte la ea producatorii ! Are acum o varsta care nu o mai avantajeaza !
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614