REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.3° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Angelina Jolie, la 45 de ani. Actriţa vrea să aducă în pat o femeie, nu vrea să mai audă de bărbaţi

Angelina Jolie, la 45 de ani. Actriţa vrea să aducă în pat o femeie, nu vrea să mai audă de bărbaţi

Replica API 5 iunie 2020 | 00:00 1469

La 45 de ani, Angelina Jolie încă îşi mai caută fericirea. Actriţa a rămas cu un gust amar după căsătoriile eşuate. De aceea, şi-a propus să nu mai aducă nici un bărbat în patul ei, ci să îşi găsească alinarea în braţele unei femei.

Angelina Jolie

Jolie nu are timp de întâlniri din cauza celor şase copii ai săi, doar că de data aceasta şi-ar dori să se ghemuiască între aşternuturi alături de o femeie. "Angelina planifică să meargă la întâlniri cel puţin o dată sau de două ori pe săptămână şi să vadă unde vor duce. Încă se concentrează asupra familiei sale, dar acum există o gaură imensă în viaţa ei, pe care trebuie să o umple", a spus o sursă pentru Enquirer, citat de okmagazine.ro.

Angie nu şi-a ascuns niciodată bisexualitatea, a avut aventuri atât cu bărbaţi, cât şi cu femei, dar consideră că în această etapă a vieţii ei şi-ar putea găsi liniştea lângă cineva din acelaşi sex.

Angelina Jolie și Brad Pitt

Angelina este cunoscută pentru relaţiile tumultoase şi mariajele eşuate. Jolie s-a căsătorit pentru prima dată în 1996 cu Johnny Lee Miller, pe l-a cunoscut pe platourile de la filmul Hackers. În timp ce era încă căsătorită cu Jonny Lee Miller, Jolie a început o relaţie cu Jenny Shimizu, partenera ei din filmul Foxfire, din 1996.

Se spune că Jolie şi Shimizu au avut o relaţie timp de 10 ani. Chiar dacă actriţa s-a căsătorit în acest timp cu Billy Bob Thornton, povestea a mers mai departe. Jolie şi Thornton au ajuns la divorţ în 2003. Ulterior, diva s-a amorezat de Brad Pitt , cu care a jucat în Mr and Mrs Smith, dar care la aveea vreme era căsătorit cu Jennifer Aniston.Pitt şi Jolie au fost câţiva ani buni împreună, dar în 2016 şi-au spus Adio! Actriţa a mai bifat câte o legătură amoroasă cu Johnny Depp, Timothy Hutton, Val Kilmer şi Colin Farrell.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cand nu ajungi la struguri, spui ca sunt acrii. Nu mai preluati fake news. Astea sunt stiri inventate in birourile ziaristilor, ca sa-si vanda fituicile hartie igienica. Nu mai pune nimeni botul de mult. E usor sa castigi bani fara sa faci nimic, doar stai si inventezi cai verzi pe pereti
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218