REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Angelina Jolie va regiza un film despre fotoreporterul de război Don McCullin

Angelina Jolie va regiza un film despre fotoreporterul de război Don McCullin

Replica API 21 noiembrie 2020 | 00:00 1321

Angelina Jolie va reveni în spatele camerei de filmare pentru a regiza "Unreasonable Behaviour", un lungmetraj despre viaţa fotoreporterului britanic Don McCullin, unul dintre cei mai aclamaţi fotografi din lume, relatează EFE, citată de Agerpres.

Angelina Jolie

"M-au atras combinaţia de curaj şi omenie, angajamentul său absolut de a prezenta adevărul războiului, empatia şi respectul faţă de cei care suferă consecinţele războaielor", a subliniat Angelina Jolie într-un comunicat publicat joi de presa de specialitate de la Hollywood.

Don McCullin

Foto: (c) Don McCullin / @JeffOvers / Twitter

McCullin, 85 de ani, unul dintre cei mai prestigioşi fotoreporteri de război, s-a născut la Londra şi şi-a început cariera ca asistent de fotograf până când a fost trimis corespondent în conflictul din Irlanda de Nord şi în războiul din Vietnam unde munca sa a primit o recunoaştere deosebită.

"Sperăm să facem un film care să fie intransigent precum fotografiile lui Don, despre persoanele şi evenimentele extraordinare pe care le-a portretizat, prezentând totodată mărirea şi decăderea unei ere unice în jurnalismul de război", a explicat Jolie.

În calitate de regizor, Angelina Jolie are experienţă în domeniul filmelor ce abordează conflictele contemporane.

Ea a prezentat războiul din Bosnia în "In the Land of Blood and Honey" (2011), iar în "Unbroken" (2015) a adaptat pentru marele ecran memoriile alergătorului olimpic Louis Zamperini, care a fost capturat de armata japoneză în al Doilea Război Mondial.

În filmul "First They Killed My Father" (2017) ea a prezentat conflictul din Cambodgia. "Simt că mă aflu pe mâini bune, capabile şi profesioniste", a spus veteranul fotograf McCullin despre Angelina Jolie.

Tom Hardy şi Dean Baker vor produce "Unreasonable Behaviour", în timp ce Gregory Burke va scrie scenariul viitorului film.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Credeam ca regizeaza un film porno, la ce muian ate
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614