REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
20.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Ani grei de puşcărie pentru bărbaţii care au sechestrat şi violat o tânără

Ani grei de puşcărie pentru bărbaţii care au sechestrat şi violat o tânără

Replica API 9 ianuarie 2016 | 00:04 315

Fata era să cadă de la etajul 4, în momentul evadării

Fata era să cadă de la etajul 4, în momentul evadării

Cei patru indivizi care au sechestrat o tânără şi au violat-o, într-o garsonieră din zona Tomis Nord, au fost condamnaţi. Judecătoria Constanţa, la data de 8 ianuarie anul curent, a decis ca Ştefan Adrian Alexa să primească 8 ani şi 10 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal în stare de pluralitate intermediară şi pentru viol, pe când Valentin Marius Trifan a primit 7 ani şi 4 luni închisoare. Mai departe, Gheorghe Velicu a fost condamnat la 6 ani şi 10 luni închisoare, la fel şi Dan Alexandru Oltineanu. Pedepsele se vor executa în regim de detenţie. Însă, decizia nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel.

Amintim că poliţiştii Secţiei 2 au fost sesizaţi, la data de 10.02.2015, ora 13.25, de către o persoană, respectiv proprietarul apartamentului de la etajul doi, cu privire la faptul că, o tânără a coborât, prin exterior, dintr-un balcon de la etajul 4, pe acoperişul unui balcon de la etajul 2. La faţa locului au ajuns atât oamenii legii, cât şi un echipaj al Ambulanţei, fata fiind transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru investigaţii medicale.

După ce au demarat cercetările, poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Constanţa au identificat 4 tineri, din judeţul Constanţa, bănuiţi de diferite forme de participare la comiterea infracţiunilor de lipsire de libertate şi viol. Mai exact, tânăra de 22 de ani este din Vaslui şi, în urmă cu ceva timp, a cunoscut un bărbat pe Facebook. A vorbit cu el, după care au stabilit să se întâlnească.

Astfel, fata a venit în Constanţa, fiind condusă într-o garsonieră, situată în Tomis Nord, acolo unde individul locuia cu chirie. Însă, ceea ce părea a fi frumos s-a transformat în clipe de coşmar. Bărbatul şi-a schimbat imediat atitudinea şi şi-a sechestrat invitata. În plus, acesta a chemat şi nişte prieteni, care au violat-o. Când a prins o clipă de singurătate, după o zi şi o noapte de calvar, victima nu a stat pe gânduri şi a ales să fugă pe fereastră, chiar dacă apartamentul era situat la etajul 4 şi risca să cadă în gol.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102