REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Animale otrăvite la Valu! Oamenii sunt revoltaţi

Animale otrăvite la Valu! Oamenii sunt revoltaţi

Replica API 11 iulie 2016 | 00:00 260

Sesizare

Sesizare

Mai multe animale, câini şi pisici, au murit în chinuri, la Valu lui Traian. Descoperirea a fost făcută de locuitorii străzii Islazului, care au găsit trupurile neînsufleţite pe carosabil. Oamenii susţin că nu este pentru prima dată când se întâmplă asta, ei suspectându-i pe angajaţii Primăriei că ar fi aruncat mâncare otrăvită cu furadan. De asemenea, au murit animale şi din zona din apropierea pădurii, după ce, susţin oamenii, au fost aduse acolo.

8.07.2016 “Au pus otravă în toată zona aia din marginea pădurii! Au murit şi câini şi pisici, chiar şi cu stăpân, ai locuitorilor din zonă! Oamenii revoltaţi au reclamat la Primărie şi la Poliţia Locală şi au fost trataţi cu indiferenţă! Vor încerca şi la DSV! Persoana mea de legătură din acea zonă mi-a spus că sunt mai mulţi locuitori foarte revoltaţi, mi-a spus cu ochii în lacrimi că este pur şi simplu traumatizată, rănită, revoltată... Că putea fi un copil care să se atingă de acea otravă pe care au găsit-o cu sacoşă cu tot lăsată acolo...”, a scris o femeie pe pagina Protecţia Animalelor.

7.07.2016 “Pisicuţă rămasă în pădure, este împreună cu mămica şi surioarele ei la mine în dormitor. A trebuit să o stresez din nou pe pisica- mam[ transportând-o în cuşcă acolo ca să o cheme şi să reuşim să o prindem. Am fugărit-o 4 oameni şi până nu a intrat sub una din maşini şi a încercat să se ascundă la motor nu am reuşit să o prindem. A fost prima oară (şi ultima sper) când m-am bucurat că o pisica a intrat între fierătaniile unei maşini... Căţeluşa-mamă în schimb nu poate fi prinsă deocamdată nici chiar de către cel care a hrănit-o în ultimii de 3-4 ani. Atât este de deşteaptă!!!!”. a completat aceeaşi femeie.

6.07.2016 “Ştiţi cine a aruncat animalele în pădure? O consilieră locală, cu responsabilitate în primărie! Ştiţi ce scrie pe o plancardă la intrarea în pădure? Că e interzis să se arunce acolo animalele şi că abandonul este interzis prin lege. Ştiţi cine a pus plancardă? Primăria!!!! Deci... trageţi voi concluziile!", a conchis ea.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369