REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
14.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Animaţia "Toy Story 4" se menţine pe prima poziţie a box-office-ului nord-american

Animaţia "Toy Story 4" se menţine pe prima poziţie a box-office-ului nord-american

Replica API 2 iulie 2019 | 00:00 388

Animaţia "Toy Story 4" s-a menţinut pe prima poziţie a box-office-ului nord-american pentru al doilea weekend consecutiv, cu încasări de 57,9 milioane de dolari, potrivit cifrelor provizorii publicate duminică de compania de specialitate Exhibitor Relations şi citate de AFP.

După cel de-al treilea lungmetraj din această franciză, lansat în 2010, ce părea să încheie magistral saga "Toy Story", studioul Pixar readuce pe marile ecrane personajele carismatice Woody şi Buzz Lightyear în "Toy Story 4", o peliculă în regia cineastului debutant Josh Cooley, care mizează pe vocile reputaţilor actori Tom Hanks, Tim Allen, Christina Hendricks, Tony Hale, Annie Potts, Jordan Peele şi Keanu Reeves.

Noua aventură propusă de studiourile Pixar, care începe cu apariţia lui Forky, o jucărie specială, construită de fetiţa Bonnie cu ajutorul unei furculiţe din plastic şi a plastilinei, a obţinut până în prezent încasări de 236,9 milioane de dolari de la lansarea sa în cinematografele din America de Nord în urmă cu zece zile.

Pe locul al doilea în box-office-ul nord-american, cu încasări de 20,4 milioane de dolari, a debutat "Annabelle Comes Home", al şaptelea episod al francizei "Conjuring".

Vera Farmiga şi Patrick Wilson conduc distribuţia acestui thriller, avându-l în scaunul regizoral pe debutantul Gary Dauberman, care a semnat scenariul atât la primul film din serie, "Annabelle", cât şi la prequel-ul "Annabelle: Creation" (2017).

În noul film, soţii Warren (Vera Farmiga şi Patrick Wilson) au închis-o pe malefica păpuşă Annabelle în spatele unei vitrine cu sticlă groasă în pivniţa lor, însă creatura diavolească reuşeşte să se elibereze şi să semene din nou teroare în oraş.

Podiumul este completat de "Yesterday", o comedie muzicală avându-i ca protagonişti pe Himesh Patel şi pe Lily James, după un scenariu scris de Richard Curtis - cunoscut pentru "Notting Hill" (1999) şi "Love Actually" (2003) -, în regia lui Danny Boyle, laureat cu premiului Oscar pentru cel mai bun regizor cu filmul "Slumdog Millionaire" (2008).

După ce a suferit un accident de trafic, un muzician cu viitor incert (Patel) se trezeşte într-o realitate paralelă în care devine singura persoană din lume care cunoaşte cântecele trupei The Beatles. Filmul, cu o distribuţie din care face parte şi Ed Sheeran, care îşi interpretează propriul rol, a obţinut încasări de 17 milioane de dolari după primul său weekend pe ecrane.

"Aladdin", cu Will Smith în rolul duhului din lampă, coboară un loc, pe poziţia a patra, cu încasări de 9,3 milioane de dolari. După şase săptămâni de prezenţă în cinematografele din America de Nord, această producţie Disney a obţinut în total 305,9 milioane de dolari.

Pe locul al cincilea s-a menţinut animaţia "The Secret Life of Pets 2", cu încasări de 7,1 milioane de dolari obţinute weekendul trecut şi de 131,2 milioane de dolari de la lansarea sa în urmă cu patru săptămâni.

Pe poziţia a şasea s-a clasat pelicula "Man In Black International" cu încasări de 6,5 milioane de dolari de vineri până duminică.

Weekendul trecut a fost marcat şi de revenirea pe marile ecrane a filmului "Avengers: Endgame", într-o versiune care include scene care nu figurau în montajul original, care ocupă locul al şaptelea, cu încasări de 5,5 milioane de dolari.

La zece săptămâni după lansare, cel de-al 22-lea film din universul cinematografic Marvel nu a reuşit încă să doboare recordul mondial de box-office deţinut de "Avatar", cu încasări de 2,788 miliarde de de dolari, obţinând deocamdată 2,761 miliarde de de dolari la nivel mondial, din care 841 milioane în America de Nord.

Topul 10 al box-office-ului nord-american este completat de filmele "Child's Play" (4,2 milioane de dolari), "Rocketman" (3,8 milioane de dolari) şi "John Wick: Chapter 3 - Parabellum" (3,1 milioane de dolari). AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102