REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
12.1° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Anna Kournikova şi Enrique Iglesias au publicat pe Instagram noi fotografii cu fiica lor Masha

Anna Kournikova şi Enrique Iglesias au publicat pe Instagram noi fotografii cu fiica lor Masha

Replica API 8 aprilie 2020 | 00:00 1423

Anna Kournikova

Sursa foto: annakournikova / Instagram

Anna Kournikova şi Enrique Iglesias au publicat pe reţeaua de socializare Instagram noi fotografii cu fetiţa lor Mary (Masha) Iglesias, cel de-al treilea copil al cuplului, care s-a născut pe 30 ianuarie, relatează marţi EFE, citată de Agerpres.

Enrique Iglesias a fost primul care a prezentat-o pe contul său online pe Mary, în vârstă de două luni, însă fanii au fost mai degrabă surprinşi de silueta fostei jucătoare de tenis Anna Kournikova, care pare să se fi recuperat complet după naştere.

Anna Kournikova a distribuit pe contul său de Instagram o fotografie cu Masha, aşa cum îi spune ea fetiţei sale, alături de care poate fi văzută în bucătăria modernă a reşedinţei pe care cuplul o deţine în Miami. Imaginea este însoţită de un emoji care simbolizează chipul fiicei sale înconjurat de inimioare.

Enrique Iglesias a fost însă mai rapid, iar duminică seară a publicat deja o imagine cu fiica sa în timp ce o ţinea în braţe şi dansa pe ritmurile piesei "We Are Young" din repertoriul trupei Fun.

Mary sau Masha, născută în Miami la sfârşitul lunii ianuarie, este cel de-al treilea copil al cuplului Enrique Iglesias şi Anna Kournikova, care au devenit în decembrie 2017 părinţii gemenilor Nicholas şi Lucy. La rândul lor, Nicholas şi Lucy au devenit "vedetele" unor imagini amuzante distribuite de părinţii lor pe reţelele de socializare.

Şi imaginile cu Masha au devenit virale: clipul publicat de Enrique Iglesias a avut peste 3,4 milioane de vizualizări în primele 24 de ore şi aproape 30.000 de comentarii ale fanilor.

Fotografia distribuită de Anna Kournikova a strâns un sfert de milion de "Like-uri" în primele două ore după publicare şi numeroase comentarii laudative la adresa micuţei, dar şi a siluetei mamei sale.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614