REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Anna Lesko, cel mai dur mesaj pentru femeile care o critică: „Să fiu arsă pe rug pentru sexualitatea din mine“

Anna Lesko, cel mai dur mesaj pentru femeile care o critică: „Să fiu arsă pe rug pentru sexualitatea din mine“

Replica API 4 octombrie 2019 | 00:00 497

Anna Lesko

Anna Lesko s-a aprins pe rețelele de socializare printr-un mesaj publicat pe rețelele de scoailizare, ca o reacție a unui mesaj acid primit de ea de la un admirator. Vedeta s-a simțit jignită și a reacționat imediat, cu un mesaj acid în care i-a distrus fiecare argument admiratoarei.

Anna Lesko a fost critică pe rețelele de socializare pentru faptul că stă dezbrăcată prea mult timp prin casă, și nu ar fi un exemplu bun pentru fiul ei, Adam. Din perspectiva fanei care criticat-o, Anna Lesko nu ar trebui să fie atât de senzuală.

Artista a reacționat imediat și a comentat aprig spusele celor care au judecat-o pe rețelele de socializare, iar mesajul ei nu a fost unul ușor de digerat.

„Tu, haterita (n.r. răutăcioasă), sexualitatea îți trezește teama, nu ești capabilă să te bucuri de extazul corpului tău, te apucă tabuurile și neliniștea, restricții culturale și familiale când vine vorba despre sex, când trebuie să îți lași corpul să vorbească. Ești o femeie în captivitate, prinsă în capcana sexualității reprimate. Nu-i așa că este cel mai simplu să arunci cu noroi ( curvă, târfă, stricată, concubină, vrăjitoarea), decât să te confrunți cu profunzimea îndoielilor tale personale. Tu, femeie domestică, nu ai curajul să scoți capul din ograda ta decât când este vorba despre o bârfă și de a jumuli pe vreo "curajoasă" care te orbește trecând strada. Ești rea și neagră în cerul gurii, latri toată ziua până și la umbra ta. Ai uitat să te iubești pe tine,nu mai vrei de fapt să te mai placi. Dai vina pe copil pentru corpul tău dezordonat, învinuiești bărbatul pentru depresiile și complexele tale, cauți oriunde motive pt nefericirea ta dar răspunsurile tot la tine sunt și tot tu poți schimba asta. Stai și te complaci într-o situație sau alta, te acrești pe zi ce trece, te constipi, îți crești copiii conform stărilor iar bărbatul nu te mai suportă. Și ghici ce?! Tu tot mai dependentă devii de el iar el drept răspuns te respinge”, a scris Anna Lesko pe Instagram și Facebook.

Vedeta a vorbit și despre care este relația pe care o are acum cu tatăl copilului ei.

„Sunt iubită, respectată și apreciată de cei care îmi sunt aproape și mă cunosc. Am puțini oameni pe care i-am lăsat să mă cunoască așa cum sunt și nu vreau mai mult. Nu îți face griji pentru Adam , fiul meu, care fii sigură că primește o educație aleasă. Am mare grijă să îi insuflu importanța familiiei, rolul meu și al tatălui său în viața lui, chiar dacă nu mai suntem parteneri de viață. Adam este și va fi puntea între noi, unde ne vom intersecta în interesul fiului nostru.”

În cadrul aceluiași mesaj, Anna Lesko a încercat să infirme tot ceea ce a spus acea persoană. „îmi trântești câte o "scrisoare" electronică, bogată în morală, sfaturi cum să îmi cresc copilul, ce educație să îi dau și cât de grav este că m-am despărțit de tatăl copilului meu. Mă condamni întruna să fiu arsă pe rug pentru feminitatea și sexualitatea din mine cu care am fost înzestrată și pe care am cultivat o în dealungul anilor.”

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Arata foarte bine, trebuie sa recunoastem !
1
1
Ne-ati innebunit cu sexualitatea voastra , cloaca de drogati dornici sa apareti cat mai despuiati. Ne innebuniti copiii , de ajung fetite de 12 ani sa faca sex ca asa va vad pe voi, retardatilor, vedeti de doi bani. Sunteti niste caricaturi, ne sufocati cu prostia si incultura voastra . Anna Lesko , o fosta iubita a lui Iri, se drogau cu Mazare la Colonade . Si isi aruncau seringile prin ghivece . Ma lasa-ne ca nu vrem sa ne uitam in fundul tau, panaramo.
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102