REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Anna Lesko, complet goală la piscină. Cum au reacționat fanii

Anna Lesko, complet goală la piscină. Cum au reacționat fanii

Replica API 23 octombrie 2019 | 05:21 1094

Anna Lesko

Deși primește valuri de critici din toate părțile atunci când se afișează aproape goală pe internet, Anna Lesko nu renunță la cea ce parcă a devenit una dintre pasiunile ei: pozatul nud.

Chiar dacă cele mai multe urmăritoare ale sale îi critică aparițiile, reproșându-i mereu acesteia că are un copil și o mamă responsabilă nu se comportă în acest mod, Anna se bucură și de multă admirație din partea „echipei masculine” care îi apreciază pozele deocheate.

În ultima ei imagine publicată pe rețelele de socializare, cântăreața apare topless, cu un „x” desenat pe sân ulterior în programele de editare și fără lenjerie intimă de asemenea, acoperită doar de un prosop de plajă. Se pare că în costumul Evei artista se simte cel mai bine, având în vedere că în majoritatea pozelor pe care le expune pe internet apare în acest mod.

Anna Lesko şi-a început astfel ziua cu o cafea la piscină, însoțită de un mic dejun. Cântăreaţa s-a lăsat fotografiată complet dezbrăcată, acoperindu-și zona intimă doar cu un prosop.

Foto: Instagram

„Am cerut ouă moi, dar mi-a adus tari, iar lavanda de pe tocător era chiar prospăt culeasă. Tare frumos mirosea. În salata de roşii am aruncat câteva frunze de busuioc proaspăt şi un strop de ulei de măsline”, a scris Anna Lesko pe Instagram, în dreptul pozei, gândindu-se să schimbe puțin subiectul de la nuditatea care sărea imediat în ochi.

Cum le răspunde Anna Lesko celor ce o critică

„Ție răutăcioaso, sexualitatea îți trezește teama, nu ești capabilă să te bucuri de extazul corpului tău, te apucă tabuurile și neliniștea, restricții culturale și familiale când vine vorba despre sex, când trebuie să îți lași corpul să vorbească. Ești o femeie în captivitate, prinsă în capcana sexualității reprimate.

Nu-i așa că este cel mai simplu să arunci cu noroi (curvă, târfă, stricată, concubină, vrăjitoare), decât să te confrunți cu profunzimea îndoielilor tale personale. Tu, femeie domestică, nu ai curajul să scoți capul din ograda ta decât când este vorba despre o bârfă și de a jumuli pe vreo "curajoasă" care te orbește trecând strada.

Ești rea și neagră în cerul gurii, latri toată ziua până și la umbra ta. Ai uitat să te iubești pe tine,nu mai vrei de fapt să te mai placi. Dai vina pe copil pentru corpul tău dezordonat, învinuiești bărbatul pentru depresiile și complexele tale, cauți oriunde motive pt nefericirea ta dar răspunsurile tot la tine sunt și tot tu poți schimba asta.

Stai și te complaci într-o situație sau alta, te acrești pe zi ce trece, te constipi, îți crești copiii conform stărilor iar bărbatul nu te mai suportă. Și ghici ce?! Tu tot mai dependentă devii de el iar el drept răspuns te respinge”, a scris Anna Lesko recent în mediul online, ca răspuns pentru cei ce îi critică aparițiile „erotice”.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa ne povesteasca ana cum era cu mazare cind era baletista la nea terzi la colonade
3
0
Are dreptate, nu trebuie sa aruncam cu noroi in fata frumusetii, respectului de sine, naturaletii. Ana este o femeie frumoasa, naturala, care se respecta, care se ingrijeste si care se iubeste. Bravo ei! Femeile trebuie sa se ingrijeasca mai mult, sa se iubeasca mai mult, sa se RESPECTE. Sa lase "barfa", sa nu dea vina pe copilul lor pentru corpul lor dezordonat, invinuind barbatul pentru depresiile si complexele lor, neglijentele lor.... "ca nu le mai suporta barbatul", da ...etc. Oare de ce ?!.... !?.... A nu se exagera cu operatiile estetice, varsta, tinuta....etc. picand in RIDICOL !
2
3
Dinb cocos nu faci gaina si din cva gospodina.Ca sa se bage in seama,babaciunile ies in urul gol.
7
4
cam are crepitate
6
0
Ia mai lasa-ne Milf cu sexualitatea ta. Ajung copilele sa creada ca a fii panarama e normal. Vai de mamele voastre . Vai de noi ca popor ca ne cred neam de curve din cauza acestor psihopate . Asta e o problema la cap sa nu mai ai rusine sa iti acoperi corpul cu niste haine.
8
4
unde e piscina aia mancatziash, sa ma introduc si eu acolo
4
2
Este cu adevarat inzestrata de natura. Felicitari, are ce arata. Sa continue mai departe.
8
3
Da! Este o femeie sexoasa si foarte frumoasa. Este inca tanara, naturala. Este o diva, nu putem nega.
8
5

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920