REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.6° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.6° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Anna Lesko va concerta la Mangalia pentru absolvenții de liceu

Anna Lesko va concerta la Mangalia pentru absolvenții de liceu

Replica API 25 mai 2018 | 00:10 405

Primăria Municipiului Mangalia va organiza un spectacol artistic dedicat tuturor elevilor care finalizează cursurile claselor a XII-a, la instituțiile de învățământ din localitate. Intitulat sugestiv ”Balul Absolventului”, evenimentul va avea loc, vineri, 25 mai, pe scena exterioară a Casei de Cultură. Invitatul special al manifestării artistice va fi îndrăgita interpretă Anna Lesko, care va încânta audiența cu melodii cunoscute.

Pe aceeași scenă, vor susține recitaluri mai mulți artiști locali, iar reprezentanții administrației publice vor oferi absolvenților de liceu, diplome de cetățen major al orașului. ”Pe această cale, urez tuturor tinerilor orașului mult succes în examenele care îi așteptă și pe care, cu siguranță, le vor trece cu bine. Aceasta este o primă etapă din viața de cetățean major, dar urmează cel mai probabil o alta și mai frumoasă, aceea de student. În calitate de primar al Mangaliei, voi susține în continuare actul de învățământ și voi încuraja absolvenții de liceu să urmeze cursurile unor facultăți de prestigiu”, a precizat primarul Mangaliei, Radu Cristian.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In regula,asta nu aduce o speranta absolventilor. Ei vad si stiu ca parintii lor sufera de saracie si lipsa de perspectiva in acest oras pe moarte. De ce si pentru ce sa se sacrifice si ei ,? Ia vedeti ca multi din mangalioti au plecat in Bucuresti,Cluj,ma rog,in locuri unde pot trai decent,nu sub ciorapii imputiti ai unor vesnici sefi mangalioti,platiti cu salarii mici si zilnic cu stresul de a nu mai avea serviciu. Lesko,cante-le de libertate !Tineri,fugiti din Mangalia,macar doua decenii,pana crapa dracului ceva aici,pana se sparge buboiul! Nu merita sa fiti chinuiti,aveti viata voastra!!!!
0
0
Facultati de prestigiu si ce oportunitati ofera Mangalia ca locuri de munca?Mai bine asa o facultate la FR.sau la distanta si am asigurat un loc in administratia locala, ca merge si asa.
4
0
Bravo!! Felicitari!
0
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218