REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.1° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
13.1° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Anne Hathaway şi Lin-Manuel Miranda, protagoniştii unui episod special din ''Sesame Street''

Anne Hathaway şi Lin-Manuel Miranda, protagoniştii unui episod special din ''Sesame Street''

Replica API 10 aprilie 2020 | 00:00 1044

Anne Hathaway

Actorii Anne Hathaway şi Lin-Manuel Miranda vor fi protagoniştii unui episod special din serialul "Sesame Street", care va fi difuzat săptămâna viitoare şi care se adresează micilor telespectatori, nedumeriţi de faptul că au fost obligaţi să rămână închişi în locuinţele lor pe durata pandemiei de coronavirus, informează Reuters, citată de Agerpres.

Lin-Manuel Miranda - creatorul musicalului "Hamilton - şi actriţele Anne Hathaway şi Tracee Ellis Ross vor deţine statuturile de invitaţi de onoare în episodul de 30 de minute intitulat "Sesame Street: Elmo's Playdate", creat pentru a-i amuza pe copii şi pe familiile lor în această perioadă marcată de izolarea la domiciliu, au anunţat miercuri reprezentanţii grupului WarnerMedia şi ai Sesame Workshop, organizaţia non-profit care produce renumitul serial TV.

"Sperăm că 'Sesame Street: Elmo's Playdate' va amuza şi va distra familiile de telespectatori într-o perioadă în care multe persoane se simt izolate şi copleşite de evenimentele actuale", a declarat Steve Youngwood, preşedintele Sesame Workshop.

Episodul va fi difuzat pe 14 aprilie şi va avea o structură ce imită actualele conferinţe video, care au devenit familiare pentru mulţi telespectatori din cauza dispoziţiilor de izolare şi distanţare socială. El va fi transmis în Statele Unite de HBO, PBS Kids şi alte posturi de televiziune deţinute de WarnerMedia. De asemenea, acest episod special va fi difuzat la o dată ulterioară şi în Marea Britanie, Canada şi Australia.

În cadrul său, păpuşile Elmo, Grover, Cookie Monster şi Abby Cadabby vor găsi noi modalităţi de a se juca şi de a învăţa împreună prin intermediul unor cântece, jocuri şi dansuri.

Lin-Manuel Miranda va interpreta câteva strofe din "Old McDonald Had a Farm", Tracee Ellis Ross va juca o rundă a jocului "Elmo Says", iar Anne Hathaway şi personajul Elmo vor face exerciţii fizice în cadrul rubricii "Head, Shoulders, Knees and Toes".

Şcolile şi unităţile de tip after-school sunt închise în Statele Unite de mai multe săptămâni, fapt care îi obligă pe mulţi dintre părinţii americani să îşi asume şi rolul de învăţători şi de profesori, în contextul în care sunt nevoiţi să lucreze în acelaşi timp de acasă pentru firme din sectoare considerate esenţiale.

Producătorii serialului "Sesame Street" au lansat totodată iniţiativa Caring for Each Other, creată pentru a îi ajuta pe părinţi să ofere alinare copiilor lor şi să administreze mai bine stările de anxietate pe durata pandemiei de coronavirus.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369