REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
12.3° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

ANPC, sesizată de un consilier local din București: hotel din Saturn, amendat din pricina condițiilor mizerabile

ANPC, sesizată de un consilier local din București: hotel din Saturn, amendat din pricina condițiilor mizerabile

Replica API 20 iulie 2016 | 11:49 280

Proprietar, THR Marea Neagră

Proprietar, THR Marea Neagră

Hotel din Saturn, amendat de ANPC pentru nereguli constatate de un turist din București. Corina Ramona Pop este consilier local la Primăria Sectorului 5. La începutul lunii iulie, a venit în vacanță pe litoral și a optat pentru cazarea la un hotel din sudul litoralului, mai exact în stațiunea Saturn. Ceea ce a găsit la hotel Aida, este de-a dreptul revoltător: nu apă caldă, nu toaletă igienizată, praf...cât lumea. Plus că, atunci când a mers la recepție și a cerut o femeie să curețe mizeria, răspunsul a fost uluitor. Fapt pentru care a chemat Protecția Cosumatorului. „ Mulțumesc ANPC pentru promtitudine și seriozitate! În data de 8 iulie 2016 m-am cazat la un Hotel în Saturn, unde am constatat că nu există apă caldă, praful îl puteai lua cu degetul din baie, toaleta nu era igienizată, îmi era ,,scârbă" să fac un dus. Am mers la recepție să-i rog să-mi trimită o femeie să curete, au zis că nu au, moment în care am zis că voi chema ANPC. Aceasta a râs ,,haideți, doamnă, cu amenințările dvs, oricum nu pierd ei timpul cu așa ceva" iar la 5 min mi-au trimis o femeie cu o cârpa în mână, fără soluții sau dezifectant. Am refuzat să intre să curete, am cerut ca la mine în camera să nu între nimeni pentru ca ANPC să constate condiițiile mizerabile.A doua zi, la prima oră, o echipă de la Comandamentul ANPC a venit la hotel și a constatat că am dreptate“, a spus Corina Ramona P., din București. Consilierul local din București a primit raportul ANPC, pe care l-a făcut public. „Urmare a petiției dumneavoastră înregistrată la Comandamentul litoral 2016, locația Neptun, din 8 iulie, privind serviciile prestate de SC THR Marea Neagră-Hotel Aida din Saturn, vă comunicăm următoarele: urmare a controlului efectuat aspectele sesizate de dumneavostră s-au confirmat, reclamația fiind întemeiată, iar operatorul economic a fost sancționat contravențional“, se arată în document.

Hotel Aida, recenzii negative

Condițiile mizerabile din hotel Aida nu sunt de ieri, de azi. Acestea datează de ani buni. Pe site-ul amfostacolo.ro, mai mulți turiști s-au plâns de ceea ce au găsit la unitatea hotelieră. „Este groaznic de murdar, nu au termopan, o mizerie de nedescris, miros oribil, lenjeria murdară, pe oglindă era un praf, faianța din baie era murdară... hartie igenică, nici vorbă“, s-a plâns, în vara anului trecut, un turis. „Pe hol era de groază, mocheta era ruptă, roasă miros de vechi și mult praf... nu îl recomand nimănui“, a spus un altul. „Oameni buni, nu călcați acest hotel, am fost ani la rând în multe stațiuni, dar ca aici, eu nu am văzut. Când intri pe hol te lovește un miros de mucegai și gunoi, (la toate usile erau pungi cu gunoi, unele sparte și curgea zeama din ele, care se impregna în mochetă). Aceeași poveste și în cameră, miros închis din cauza mochetei și a mobilierului inutil. Un dulap urât mirositor cu usile defecte, în locul lui era o țeavă de aluminiu pe care sa pui umerașe. Baia era renovată de curând“, „Părerea mea pentru cei ce vor să mearga la Aida sa aibă lenjerie curată de acasă și perne, cele de la hotel au 40 de ani și miros urât“, „Este un dezastru. Miroase a canalizare în tot hotelul, mucegai, mochete murdare, miros greu în camere. Din 4 camere pe care le-am rezervat nici una nu a fost curată. Frigider nu există așa cum spun, telecomanda la tv nu ne-au dat pentru că nu aveau“, sunt doar câteva dintre postările negative de pe amfostacolo.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218