REPLICA ONLINE CONSTANTA

0.4° Constanța Sâm., 9 Dec. 2023
Anul XX Nr. 6572
0.4° Constanța Sâmbătă, 9 Decembrie 2023 Anul XX Nr. 6572

ANR, precizări despre ambarcațiunea surprinsă sâmbătă de furtuna tropicală!

ANR, precizări despre ambarcațiunea surprinsă sâmbătă de furtuna tropicală!

Mirela PASCAL 21 noiembrie 2023 | 00:00 1379

Sâmbătă, în jurul orei 14.00, doi turiști din Ploiești, în vârstă de 38 și respectiv 41 de ani, aflați într-o mică ambarcațiune de pescuit pe brațul Sf. Gheorghe au solicitat prin serviciul de urgență 112 să fie salvați. Din relatările acestora, ambarcațiunea în care se aflau fusese surprinsă de furtună, la acel moment vântul având în zona respectivă o intensitate de 90km/h.

ANR, precizari despre ambarcatiunea surprinsa sambata de furtuna tropicala!ambarcațiunea, căutată de ANR

În lipsa altor structuri capabile să intervină suficient de rapid, Ofițerul de Căpitănie Emil Cernamorit, angajat al Autorității Navale Române la Căpitănia Portului Tulcea, Punctul de lucru Sf. Gheorghe, a inițiat o acțiune de salvare folosind în acest scop șalupa din dotarea instituției.

Timp de o oră, în condiții meteo dificile, angajatul ANR i-a căutat pe cei doi turiști rătăciți în Deltă, reușind într-un final să ajungă la aceștia în timp util. Ulterior, ambarcațiunea de agrement a fost remorcată, cei doi pasageri fiind găzduiți peste noapte la punctul de lucru Sf. Gheorghe al ANR, acolo unde au primit haine uscate, apă și alimente, și unde s-au putut odihni după această istovitoare experiență.

ANR, precizari despre ambarcatiunea surprinsa sambata de furtuna tropicala!ambarcațiunea, căutată de ANR

Odată ce noaptea plină de peripeții a trecut, lăsând loc zorilor mai blânde, cei doi ploieșteni au reușit să ajungă cu bine la Dunăvăț, acolo unde erau cazați, pentru a-și continua mai apoi drumul spre casă. Fără îndoială, acest deznodământ fericit i se datorează Ofițerului de Căpitănie Emil Cernamorit, un om dedicat, cu o experiență de 30 de ani în cadrul instituției.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si cel mai mare onanist este Ionel. Un complexat care nu-i vine nici pana la p... lui Bucur. Dar noroc ca Bucur bea mananca si face de toate pe cand Ionel zace ros de invidie si se auto otraveste.
0
0
Buna gluma. Om de teren ?
4
1
Cel mai valoros om de teren din tot ANR este căpitanul nostru de la Jurilovca.
0
18
Daca erau Metzei, Dumitrache, Sincan sau Pilat dadeau cautare pe Waze sa-l caute pe om. Nu au nicio treaba cu ambarcatiunile , navele sau marea.. ei stiu doar de parla la armatori. Dovada ca ANR sta in munca celor din teren, nu a sefilor sau a putorilor de la birouri care sunt cu sutele. Iar salariile sunt de mizerie. Sindicatul nu exista
1
1
Mai avem oameni profesionisti,,,,inca....Felicitari
3
0
BRAVO ANR
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
2414717414
5/49
442464507-12-20235 6 3 1 6 1 0
joker
3431514362