REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Ansamblu de vile turistice în localitatea 23 August

Ansamblu de vile turistice în localitatea 23 August

Replica API 15 ianuarie 2019 | 21:04 621

sursa foto: litoralulromanesc.ro

Când ne referim la atracțiile turistice ale țării noastre, aducem în discuție regiunea cea mai frecventată de turisti, litoralul românesc, care oferă peisaje splendide, tocmai din acest motiv, investițiile sunt în plină ascensiune.

Cererile de cazare sunt în creștere iar investitorii răspund pe măsură prin construcțiile de hoteluri, peisiuni și vile. Cele mai cunoscute plaje ale coastei țărmului românesc sunt adăpostite de stațiunile Mamaia, Eforie, Costinești, Neptun-Olimp, Jupiter, Venus, Cap Aurora, Saturn, Vama Veche și 2 Mai.

S.C MANAT MAGNUM SRL prin administratorul legal Corina Nițu intenționează să construiască un ansamblu de vile turistice în localitatea 23 August din județul Constanța, în acest sens a fost depus la Agenția pentru Protecția Mediul (APM) un proiect conform documentului ”Construire ansamblu de vile turiste parter, amenajări exterioare și împrejmuire în limitele edificabilului”.

Beneficiarul dorește realizarea unei investiții care propune construirea a 9 imobile cu regim de înălțime P, cu destinația de vile turistice, cu scopul de a crea, nu doar construcții de clădiri, ci și a unui ambient specific pentru activități, deoarece zona este favorabilă curei heliomarine, sporturilor nautice, odihnei și recreeri.

Terenul studiat se află în zona estică a comunei 23 August, și are o suprafață de 13 690,00 mp, fiind parte componentă a municipiului Constanța, în zona falezei, iar prin această investiție se urmărește valorificarea pontențialului din localitate.

Amplasamentul este situat în intravilanul comunei 23 August la circa 79,35 m de malul Mării Negre și se află în proprietatea societății MANAT MAGNUM SRL.

Cele 9 imobile vor cuprinde:

Parter: va cuprinde zonele de acces incintă, recepție, parcaje, 9 corpuri de clădire cu unități de cazare, 3 oficii, amenajări exterioare – jardiniere, piscină, alei pietonale, curte interioară, bar/bucatărie, terasă, 4 grupuri sanitare, pergole.

C1: 4 unități cu cate două camere și grupuri sanitare și un oficiu;

C2: 2 unități cu câte o cameră și grup sanitar;

C3: o unitate cu două camere și grup sanitar, 6 unități cu câte o camera și grup sanitar și un oficiu;

C4: 2 unități cu câte două camere și grupuri sanitare;

C5: o unitate cu două camere și grup sanitar;

C6: 3 unități cu câte două camere și grupuri sanitare, 2 unități cu câte o cameră și grup sanitar și un oficiu;

C7: 2 unități cu câte două camere și grupuri sanitare, 2 unități cu câte o camera și grup sanitar;

C8: 2 unități cu câte o camera și grup sanitar;

C9: 3 unități cu câte două camere și grupuri sanitare.

L.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La 23 stau altfel lucrurile.Au fost aburiti proprietarii si le-au fost retrocedate terenurile in alta parte, iar aici au luat "jmecherii".Aceasta firma MANAT a cui este ?Ne inteteseaza mai putin cine e administratorul.Si de unde pana unde terenul e parte componenta a municipiului Constanta ca pare o aberatie.Intr-o zi veti spune ca parte din faleza romaneasca de la Marea Neagra e componenta a municipiului Baia Mare sau si mai tare Jamaica...
0
0
Bla bla bla. Sute de camere in hoteluri superbe, cu amenajari si pozitie buna sunt lasate in paragina. Capitalism in zbor.
1
0
vise taica .a fost o petarda pe vremea hotului de iorgus cand sa lotizat coasta si s-a vandut la licitatie aranjata basca barfa cu statiunea europa,in realitate nici bubuinul n-a facut nimic la panoramic amfiteatru,oricum daca te uiti la harta si vezi cat de mic este malul marii
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614