REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

ANT, la Târgul de Turism de la Berlin

ANT, la Târgul de Turism de la Berlin

Replica API 11 martie 2016 | 00:00 199

În perioada 9-13 martie 2016, Berlinul devine capitala mondială a turismului, unde cele mai importante companaii din domeniu, agenții de turism, tour-operatori, lanțuri hoteliere, precum și oficialități ale diverselor țări de pe mapamond, se reunesc pentru a da glas ultimelor trenduri în domeniul turistic.

România participă în acest an cu un stand în suprafață de 349 mp care a reusit să surpindă și să impresioneze specialiștii din turism și publicul larg prin designul inovativ, plin de culoare, în care se reflectă autenticitatea regiunilor din România.

Tot standul este creat special pentru a invita vizitatorii târgului să pășească într-o Românie autentică, vibrantă, ospitalieră, în care cultura și natura își dau mâna pentru a creea o experiența magnifică, de neuitat

Printre atracțiile standului se numără și Delta Dunării – Rezervație a Biosferei și sit UNESCO, care promovează conceptul de ecoturism prin intermediul celebrelor canotci, dar și traseele cicloturistice de-a lungul Dunării.

În acest an invitat de onoare, în standul României este Consiliul Județean Satu Mare care își promovează brandul turistic, principalele destinații precum și calendarul evenimentelor din județ

Meșteșugurile artistice românești sunt prezente prin intermediul demonstrațiilor realizate de artiștii populari invitați în standul României

Savoarea vinului și a preparatele tradiționale au fost puse în valoare în cadrul Serii Românești organizate în prima zi a târgului. La eveniment au participat alături de Excelenta Sa domnul Emil Hurezeanu, Ambasador al României în Germania, doamna Anca Pavel – Nedea, Președintele Autoritatii Nationale pentru Turism, precum și cei mai importanți actori din domeniul turismului, formatori de opinie, reprezentanți mass – media, parteneri ai firmelor prezente în standul Romaniei.

Momentele artistice care din cadrul Serii Românești au fost susținute de domnul Nicolae Voiculeț, Ambasador al Turismului Românesc și de ansamblul Ceatăra din Carei, județul Satu Mare.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218