REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
11.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

ANT organizează Forumul Internaţional pentru Turismul de Sănătate

ANT organizează Forumul Internaţional pentru Turismul de Sănătate

Replica API 22 martie 2014 | 00:00 195

Autoritatea Naţională pentru Turism (ANT) şi Fundaţia Amfiteatru organizează în perioada 21-23 martie a.c. cea de a treia ediţie a Forumului Internaţional pentru Turismul de Sănătate.

Dezbaterile din cadrul Forumului au ca principal obiectiv promovarea potenţialului turismului de sănătate din România din perspectiva celor mai noi tendinţe şi în conformitate cu cerinţele actuale ale pieţei naţionale şi europene.

Pe plan internaţional turismul de sănătate reprezintă unul din domeniile cu dinamică ridicată, iar studiile de specialitate sunt extrem de optimiste în ceea ce priveşte viitorul acestui domeniu. Axele principale pe care se bazează turismul de sănătate în România sunt o şcoală medicală recunoscută la nivel mondial,resursele naturale, precum şi investiţiile din ce în ce mai importante din domeniul medical.

Prezent la deschiderea oficială a Forumului , Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Turism (ANT), Răzvan Filipescu, a declarat: "Potenţialul uman şi natural al României în privinţa produselor şi serviciilor destinate sănătăţii precum balneologia, geriatria şi gerontologia, dar şi alte specializări care presupun o pregătire şi tehnologie înalte este un fapt recunoscut nu numai în ţara noastră. Pornind de la Strategia Naţională de Dezvoltare a Turismului de Sănătate în România avem ca principal obiectiv creşterea atractivităţii destinaţiilor turistice care beneficiază de factori terapeutici naturali".

La deschiderea Forumului Internaţional pentru Turismul de Sănătate au mai participat domnul doctor Vasile Cepoi, Consilier de Stat, Cabinetul Primului Ministru al României, domnul Aurel Borşan, preşedintele Fundaţiei Amfiteatru, domnul Alexandru Constantin, preşedintele Asociaţiei Române de Turism Medical,domnul Keith Pollard, redactor şef al International Medical Travel Journal, numeroşi invitaţi din ţară şi străinătate.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218