REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

ANT participă la Târgul Internaţional de Turism "IMEX"de la Frankfurt

ANT participă la Târgul Internaţional de Turism "IMEX"de la Frankfurt

Replica API 21 mai 2014 | 00:00 148

Autoritatea Naţională pentru Turism (ANT) participă în perioada 20 - 22.05.2014 la cea de a noua ediţie a târgul international de turism "IMEX", ce se desfăşoară la Frankfurt, Germania.

Manifestarea este considerată cel mai important eveniment din lume dedicat industriei M.I.C.E. (Meetings, Incentives, Conferences Exhibitions), iar România participă încă de la prima ediţie a târgului. Pe langa târgul in sine au loc manifestări conexe extrem de interesante: prezentări de destinaţii, cross marketing specializat pe evenimente, modele informatice revoluţionare, etc.

Acest târg se adresează specialiştilor din turism şi din sectorul de organizări de evenimente şi congrese. În cadrul târgului expun 3.500 de expozanţi din 150 de ţări, târgul fiind vizitat anul trecut de aproximativ 10.000 de specialişti din 97 de ţări, din care 3684 de hosted buyers din 58 de ţări. O mare parte a veniturilor generate de activitatea de incoming vine din sectorul evenimentelor. Industria MICE asigură la ora actuală aproximativ jumătate din încasările totale din turism în România. Acest segment al industriei ospitalităţii este generator de imagine pozitivă şi de venituri substanţiale pentru destinaţia în care se desfăşoară. "În 2014 sosirile turiştilor străini în România marchează un trend pozitiv al incoming-ul, o activitate complexă care include si industria de evenimente (MICE). Astfel, statisticile sunt încurajatoare pentru acest segment cu un real potenţial de dezvoltare în ţara noastră, ţinând cont şi de faptul că majoritatea străinilor care vin în România merg în Bucureşti si orasele mari. Participarea la IMEX se alătură altor acţiuni ale ANT de sprijinire a aşa-numitului sector MICE, desfăşurate pe plan intern în colaborare cu cei mai importanţi reprezentanţi ai organizaţiilor implicate în domeniul turismului şi în mod specific pe acest segment", a declarat Răzvan Filipescu, preşedintele ANT. România participă la ediţia din acest an a târgului cu un stand standard de 100 m, în care sunt prezente 19 firme. Pe perioada celor trei zile de târg vor fi susţinute prezentări pentru grupuri, reprezentând agenţi organizatori de evenimente şi conferinţe sau congrese din: Italia, Austria, Franta, Polonia, Slovenia, Slovacia, Germania, Marea Britanie, SUA, Canada, Croatia, Grecia, Brazilia si Portugalia. Agenţii invitaţi vor participa la prezentări despre România ce vor fi urmate de degustări de produse tradiţionale româneşti, vinuri şi ţuică.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102