REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Antena 3 susţine că are „documente bombă care fac lumină în trecutul comunist al lui Traian Băsescu”

Antena 3 susţine că are „documente bombă care fac lumină în trecutul comunist al lui Traian Băsescu”

Replica API 23 septembrie 2015 | 00:09 223

Documente bombă privind presupusul trecut comunist al lui Traian Băsescu au fost prezentate, marţi seara, la Antena 3. Postul de televiziune susţine că numele lui Băsescu apare în document în contextul implicării sale directe în "răspândirea materialelor specifice de propagandă" şi că ar fi primit în schimb 1.500 dolari pentru "subvenţionarea reţelei".

Un prim document prezentat îi era adresat şefului Securităţii Statului, generalul colonel Iulian Vlad, şi se referă la dirijarea reţelei informative din Portul Constanţa. În acest document, numele lui Traian Băsescu apare menţionat de mai multe ori, în contextul implicării sale directe în "răspândirea materialelor de specifice de propagandă", relatează http://www.antena3.ro/ Invitat în emisiune la Antena 3, Mugur Ciuvică a remarcat indicativul numeric U.M.0544, în colţul stânga sus al documentului, care aparţine Centrului de Informaţii Externe. Documentele vin în contextul declaraţiilor halucinante făcute de Silvian Ionescu, fost ofiţer spion al Direcţiei de Informaţii Externe, (DIE), care l-a avut în subordine pe Traian Băsescu în anii în care fostul preşedinte era şeful Navrom la Anvers.

"Sa ranjesti la moartea Tribunului e blasfemie, dupa ce l-ai folosit si in 2004 si in 2008 ca sa iti faci majoritatea si la Bucuresti si la prezidentiale! Basescu a fost turnator, colaborator si membru de partid. (...) El, Basescu, era turnatorul tuturor matrozilor care treceau prin Anvers si cumparau si ei lantisorul de aur mai ieftin decat putea el. Asta era jale! In timp ce el, Basescu, ciordea din curse zeci de mii de dolari din bunkeraj, shipchadlering si altele! Stiu ei toti comandantii cum se chiverniseau pe banii prostilor! Cati nebuni mai avem, sa creada ca inca lepra asta mai e necesara neamului? Mi-asi dori ca toti cei ce agreaza cele de mai sus sa inteleaga tacerea mea anterioara, sa ma ierte, dar mai presus de toate sa dea "share" pentru ca tot mai multi sa stie adevarul despre aceasta monumentala jigodie! Chiar nu scapam de comunisti, cum sugera chiar el!", scrie Silvian Ionescu pe Facebook.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367