REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Antonescu: Am încredere mai mică în Ponta decât la episodul Kovesi. Situaţia din USL este "complicată"

Antonescu: Am încredere mai mică în Ponta decât la episodul Kovesi. Situaţia din USL este "complicată"

Replica API 14 septembrie 2013 | 00:00 181

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri seară, că are încredere "mai mică" în premierul Victor Ponta după episodul legat de Roşia Montană, mai mică inclusiv decât cea din momentul desemnării Laurei Codruţa Kovesi la DNA, precizând că în prezent situaţia din USL este "complicată". Antonescu a fost întrebat câtă încredere mai are în premierul Victor Ponta după scandalul legat de proiectul Roşia Montană. "Mai mică (încredere în Victor Ponta - n.r.) decât atunci când cu doamna Kovesi. Iar când cu doamna Kovesi era mai mică decât în momentul în care am pornit împreună", a afirmat liderul PNL, într-o emisiune la Antena 3. El a mai precizat că încrederea este încă suficientă ca USL să funcţioneze. De asemenea, liderul PNL a fost întrebat dacă îl mai consideră pe premier "prieten". "Sunt coleg de serviciu public", a replicat Antonescu.

Întrebat care este situaţia în USL în prezent, liderul PNL a răspuns: "Complicată, în sensul în care, dacă în ziua unu, în ziua doi, au existat neînţelegeri, neclarităţi, confuzii, ele trebuie lămurite (...) Anunţul că proiectul (Roşia Montană - n.r.) cade, că nu se mai discută în Parlament, nu l-am făcut eu, l-a făcut în mod greşit - nu cu rea intenţie, sunt convins - dar în mod greşit premierul". Liderul PNL a mai susţinut că în ultimii trei ani de zile nu au existat "asemenea accidente", respectiv ca liderul PSD să facă interpretări greşite din declaraţiile sale, referindu-se la faptul că, în momentul în care a anunţat că nu susţine proiectul Roşia Montană, premierul Victor Ponta a concluzionat nu ar mai susţine dezbaterea în comisia parlamentară specială anunţată de USL. "Eu cred că cineva nu a interpretat corect sau nu a vrut să înţeleagă corect. Acel cineva nu e domnul Ponta sau nu e doar domnul Ponta. E un cineva colectiv", a mai spus Antonescu.

mai mult pe www.mediafax.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102