REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Antonescu despre alianţa PNG-PRM: Exact ca în comerţ, o piaţă bogată în oferte e în avantajul clientului

Antonescu despre alianţa PNG-PRM: Exact ca în comerţ, o piaţă bogată în oferte e în avantajul clientului

Replica API 18 martie 2012 | 00:00 178

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, la Ploieşti, referindu-se la alianţa recent anunţată dintre PNG-CD şi PRM, că 'o piaţă bogată în oferte e în avantajul clientului' şi a arătat că trebuie urmărită linia pe care se va situa această construcţie în contextul în care liderii celor două formaţiuni politice au avut poziţii diferite faţă de actuala putere.

'Am spus de mai multă vreme că, exact ca în comerţ, o piaţă bogată în oferte e în avantajul clientului. Nu am nimic de comentat. Există cel mult curiozitatea de a vedea pe o chestiune fundamentală cum se situează această formaţiune politică pentru că se reunesc doi oameni care, în atitudinea lor faţă de actuala putere, s-au situat pe poziţii diverse', a precizat Antonescu.

Liderul liberal a arătat că preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a manifestat o 'opoziţie vehementă' faţă de actuala putere, iar preşedintele PNG-CD, George Becali, a fost un 'admirator' al preşedintelui Traian Băsescu, dar şi al PDL-ului.

'În vreme ce domnul Becali s-a arătat un admirator al domnului Băsescu şi al doamnei Udrea şi al Partidului Democrat şi aşa mai departe şi a insistat în ultima vreme foarte mult că doreşte să li se alăture, Corneliu Vadim Tudor a fost într-o opoziţie, şi chiar vehementă, faţă de aceeaşi putere. Este de văzut care e linia pe care o adoptă acum împreună', a conchis Crin Antonescu.

Consiliul Naţional al PNG-CD a decis vineri în unanimitate să participe la alegerile locale şi la cele generale în alianţă cu PRM.

sursa: AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218