REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Antonescu, despre declaraţiile lui Tăriceanu: Nu ne putem bate joc de munca a mii de colegi

Antonescu, despre declaraţiile lui Tăriceanu: Nu ne putem bate joc de munca a mii de colegi

Replica API 27 ianuarie 2013 | 00:00 240

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sâmbătă, referitor la declaraţiile lui Călin Popescu Tăriceanu, că i se pare "cu totul şi cu totul întristător" faptul că cineva nu foloseşte circuitele competiţionale ale partidului face declaraţii de natură "să afecteze" poziţia şi imaginea PNL.

"Mi se pare cu totul şi cu totul întristător faptul că cineva care nu candidează la Congres, nu a candidat pentru un post de ministru, care nu a candidat la conducerea unui grup parlamentar, care nu foloseşte circuitele competiţionale ale partidului, discuţiile deschise şi permanente ale forurilor politice în care este membru pentru a putea propune, critica sau candida face declaraţii de natură evident să afecteze poziţia PNL, imaginea PNL şi imaginea USL", a spus Antonescu, într-o conferinţă de presă, citat de Mediafax.

El a menţionat că tema candidatului la alegerile prezidenţiale din partea USL nu este una de actualitate şi a amintit că, în cadrul Uniunii, nişte congrese au stabilit "foarte clar" asupra candidaturii la viitorul scrutin.

"În PNL această chestiune a fost tranşată, în partidele din USL, în USL a fost tranşată", a adăugat liderul PNL.

Fostul premier Călin Popescu Tăriceanu propune ca desemnarea candidatului PNL la Preşedinţie să se facă printr-un scrutin intern, aşa cum se întâmplă în alte ţări, menţionând că cel desemnat va trebui să aibă şansele cele mai mari de a obţine mandatul prezidenţial.

"Propunerea mea e ca în PNL desemnarea candidatului (la Preşedinţie, n.r.) să se facă printr-un scrutin intern", a spus Tăriceanu, vineri, într-o conferinţă de presă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108