REPLICA ONLINE CONSTANTA

13° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
13° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Antonescu, despre relaţia cu Ponta: Au fost nişte lucruri care au trebuit să fie reglate public

Antonescu, despre relaţia cu Ponta: Au fost nişte lucruri care au trebuit să fie reglate public

Replica API 18 septembrie 2013 | 00:00 222

Preşedintele Senatului, Crin Antonescu, a confirmat că neclarităţile din ultima perioadă în relaţia cu premierul Victor Ponta s-au rezolvat, "lucrurile fiind reglate, din păcate, în public".

Întrebat dacă "aşa-zisul conflict care a fost reflectat în ultimele zile în presă între cei doi lideri USL s-a rezolvat", Antonescu a spus: "Da, sigur că da. Au fost nişte lucruri care până la urmă au trebuit să fie reglate, din păcate, public. Eu cred şi am spus şi în momentele mai încordate că avem nişte angajamente atât de serioase, nu atât între noi, cât în faţa cetăţenilor, încât nu ne putem juca cu ele. Dacă sunt neclarităţi, după cum vedeţi, le putem clarifica şi mergem mai departe".

Crin Antonescu, care se află în perioada 17-19 septembrie într-o vizită oficială în Elveţia, a răspuns întrebărilor din partea reprezentanţilor mass-media, subliniind cu acest prilej că majoritatea USL din Parlament este privită ca un atu pentru România.

"E foarte interesant că această majoritate, pe care, iată, şi aici şi oriunde mergem în lume, noi o invocăm ca un atu pentru România şi ea este privită ca un atu pentru România, că atunci când discuţi cu Guvernul, cu Parlamentul unei ţări unde există o majoritate de 70 la sută, ai garanţia solidităţii, stabilităţii şi predictibilităţii şi ca această majoritate să fie păstrată trebuie să lucreze în folosul cetăţenilor", a afirmat Antonescu, potrivit unui comunicat de presă al PNL transmis miercuri AGERPRES.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218