REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Antonescu: Eu nu dorm şi tocmai de asta este foarte nervos Băsescu. El este bolnav de multe

Antonescu: Eu nu dorm şi tocmai de asta este foarte nervos Băsescu. El este bolnav de multe

Replica API 29 noiembrie 2012 | 00:00 196

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri seară, că el nu doarme şi tocmai acesta este motivul pentru care este foarte nervos preşedintele Traian Băsescu, despre care a susţinut că are "apucături de securist", că "minte incurabil" şi este "bolnav de multe lucruri".

"Apucăturile de securist sunt mai urâte decât faptul că foloseşte cuvinte inacceptabile pentru poziţia sa publică. Dar mai semnificative sunt apucăturile de securist, exemplu: povesteşte cum se poartă - evident sunt convins că minte - Ponta în nişte întâlniri tete-a-tete. Să presupunem că domnul Ponta e politicos şi nu sare la scandal atunci când se întâlneşte cu domnul Băsescu. Cum e asta să torni tu la televizor cum vorbeşte sau ce vorbeşte Ponta într-o întrevedere privată cu tine?", a afirmat preşedintele PNL, într-o emisiune Antena 3.

De asemenea, el a ţinut să precizeze faptul că nu doarme, aşa cum l-a acuzat preşedintele Traian Băsescu. "Antonescu nu doarme, nu doarme şi între altele şi de asta e foarte nervos domnul Băsescu. Dar hai să o zicem pe asta, cu doarme că nu putem să spunem că e corupt, am încercat pe aia cu securist, dar a schelălăit scurt şi...Când a început cu Antonescu - Porumbacu, tot aşa pe chestiuni aruncate în on-line şi reluate aluziv într-un interviu. Am ieşit şi am spus minţi, nu ai nimic, că nu ai cum să ai, că nu am avut nicio treabă niciodată. A bătut în retragere, a plecat. Acum, cu somnul (...) Nu e nimeni bolnav nici de somn, nici de minciună, dânsul este bolnav de multe lucruri şi mă refer la cele morale, evident", a mai afirmat Antonescu.

sursa: mediafax.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218