REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.4° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
26.4° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Antonescu îl discreditează pe Chiliman

Antonescu îl discreditează pe Chiliman

Replica API 22 februarie 2013 | 00:00 182

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi, că primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, a trădat în campanie preluând o temă mincinoasă la adresa PNL şi îşi bate joc zilnic repetând "mârşăvia" şi acum, el arătând că acesta, fiind "laş din fire", nu l-a atacat şi pe liderul PSD, Victor Ponta. Întrebat dacă Andrei Chiliman a trădat la referendum, Antonescu a răspuns: "Andrei Chiliman a trădat în timpul campaniei. (...) Eu am vorbit despre faptul că Andrei Chiliman a preluat în acele zile o temă mincinoasă, pe care o continuă până în ziua de azi şi anume că PNL, adică Chiţoiu, care avea drept de semnături, Ponta - domnul Chiliman, fiind laş din fire niciodată nu a suflat un cuvânt de domnul Ponta dar asta este, despre asta e vorba - ar fi semnat un document în care se angajau să desfiinţeze, în România, instituţii ale statului de drept".

Antonescu a precizat că acest lucru nu s-a întâmplat niciodată, documentul semnat de Chiţoiu, Ponta şi Daniel Constantin nefiind unul care să conţină nici cel mai mic angajament de desfiinţare a instituţiilor.

"Chiliman îşi bate joc zilnic repetând această mârşăvie despre PNL. După Congres nu se mai poate întâmpla asta, nici cu Chiliman, nici cu altcineva", a spus Antonescu.

Întrebat dacă va propnue excluderea lui Chiliman, Antonescu a precizat: "Ştiu că v-aţi simţit un pic încurcaţi în aceste zile că nici nu le-am răspus, darămite să-i exclud".

Antonescu a precizat că în partid este loc pentru toate părerile, dar după Congres nu va mai fi loc pentru "trădători, pentru circari şi pentru oameni care batjocoresc în fiecare zi imaginea partidului".

"De pildă, cu minciuna despre un document în care PNL s-ar angaja să distrugă instituţiile statului... Astfel de oameni nu mai au ce căuta în partid. Ei îşi pot organiza pe persoană fizică spectacolul, dar mă tem însă că nu vă vor mai avea de clienţi, ca persoane fizice doar" , a mai spus Antonescu, conform mediafax.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369